2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوراش بیاین سوال جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست
ای وای😢😢 واقعا همون یکو نیم کارسازه؟حالا چکار کنم؟

اره بابا ببین چقد قویه ک میگن در حالت ضروری سالی ی بار بخورین،حتما فردا برو دکتر زود،خیلی مواظب خودت باش حالت شاید بد شه،دخترداییم ۴ تا اورژانسی خورده بود دکتر گفته بود از رحمت هیچی نمونده چطور زنده ای

❤زیباست!صبری ک پایانش تو باشی❤
چرا بچه نمیخای 

خواستن که میخوام از خدامه فقط دلالیل اینکه برخلاف میلم باید بچه دار نشم تو تاپیکم (خوشبحال اونایی که خیلی پولدارن)هست تازه زندگیم داره جون میگیره

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی  فقط دور اورژانسی رو خط بکش اصلا خوب نیس سالی یکبار یا دوبار فقط درصورت نیاز استفاده بشه.ک ...

کاندوم ذلیل مرده پاره شد بدبختم کرد دیگه😭😭

اره بابا ببین چقد قویه ک میگن در حالت ضروری سالی ی بار بخورین،حتما فردا برو دکتر زود،خیلی مواظب خودت ...

ای وای خدا عجب اشتباهی کردم نکنه بلایی سر رحم و اینام بیاد 

احتمالا تکرار ادرار شدید بگیری،رنگ ادرارت مث خون بشه،حالت تهوع سرگیجه ک طبیعیه با این همه قرص

ادرار اینام نه اینجوری نشده فقط خوابالو شدم سرگیجه دارم سردرد بیحال عصبی زیر بغلم به سمت سینه هم درد گرفته دستمو زیاد تکون نمیدم اینل به درک طولانی مدت چیزیم نشه.البته تو تمام عمرم قرص نخورده بودم تا حالا

دوستان دکتر تو سایت میشناسین میشه تگ کنین ممنون

@لاله_سر  

خانوم دکترا بیاین ببینم چه خاکی به سرم بریزم😢😢