2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوراش بیاین سوال جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یخورده مطالعه کن. فقط بدون با اینکار خودتو نابود میکنی. همین

هم تو نت خوندم هم تو نینی سایت ولی باور نکردم همون یه قرص کارساز شه بخدا بی سوادم نیستم ولی استرس و اضطراب بارداری همیشه بامنه

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

وااااای چخبرههههه😒میدونی چقد برا رحمت ضرر داره دیواره هاش ضعیف میشه دوروز دیگه خدایی نکرده صدتا بیماری میگیری،همون اورژانسی کافی بود خودش کلی ضرر داره

❤زیباست!صبری ک پایانش تو باشی❤
یعنی همون اوای کافی بود؟بی برو و برگرد؟

نه عزیزم یه دینامیت بزاری که دیگه حله

خو خواهر من اونا کع میگن شدنه حتما سروقت قرص نخوردنه شما کلا کاری کردی دیگه اسپرما از ۲ کیلومتریتم جیغ میزنن فرار میکنن

اً
وااااای چخبرههههه😒میدونی چقد برا رحمت ضرر داره دیواره هاش ضعیف میشه دوروز دیگه خدایی نکرده صدتا بیم ...

ای وای😢😢 واقعا همون یکو نیم کارسازه؟حالا چکار کنم؟

چرا بچه نمیخای 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خودت سقط نشی😆😆😆🖐

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
نه عزیزم یه دینامیت بزاری که دیگه حله خو خواهر من اونا کع میگن شدنه حتما سروقت قرص نخوردنه شما ک ...

جالا چم میشه؟عجب غلطی کردم خدایا😨

هم تو نت خوندم هم تو نینی سایت ولی باور نکردم همون یه قرص کارساز شه بخدا بی سوادم نیستم ولی استرس و ...

عزیزم قرص اورژانسی یدونه ست.بعضی مدلاش دوتاست

شما با اینهمه هورمونی که وارد بدنت کردی خودتو داغون کردی که

قرص اورژانسی 2 تا در طول ساله. یعنی بیشتر از این نباید مصرف بشه

بعد زمانی که خواستی بچه دار بشی باید کلی گرفتاری بکشی. اینجوری خودتو نابود میکنی. میدونی چه بلایی سر بدنت میاد؟؟ 

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
از همون دوز حالم زیاد خوب نیست بدن درد دارم پف کردم سرگیجه دارم میترسیدم عمل نکنه

پوستت داغون میشه

پر از جوش

من خوردم دو روز بعد صورت و بدنم شد جوش

اصلا بیشتر از دو سه تا تو سال نباید بخوری

مشکل جدی برای هورمونات پیش میاد برو پیش متخصص