چند وقت پیش جشن عقد عموم بود و من در شرایطی بودم که اصلا وقت نداشتم برم جشن عقد عموم چون یه شهره دیگه بود جشن و الانم که عروسیش چند روز دیگس من اصلا دوس ندارم برم عروسیش چون بشون گفتم نمیتونم تو اون تاریخ عقدتون بیام چون وقت ندارم اونا هم اصلا محل ندادن و تاریخ عقد رو یک یا دوروز عقب یا جلو نکردن الانم اگر بم میگن باید تو عروسی باشی مگرنه ابرومون میره منم نمیخوام برم اصلا عروسی چون بم احترام نذاشتن به نظرتان برم عروسی یا ن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤ (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بخاطر ینفر آدم ،عقدی ک از قبل نوبت گرفتن بهم بزنن؟ شما چقد توقعتون بالاست، جای اینکه شرمنده باشین عقدشو نرفتین عروسیشو جبران کنین , چون عقب ننداختن نمیخوای بری کلا؟؟؟؟ عجبببب
سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..