2777
2789
عنوان

عروسی عموم

1118 بازدید | 72 پست

چند وقت پیش جشن عقد عموم بود و من در شرایطی بودم که اصلا وقت نداشتم برم جشن عقد عموم چون یه شهره دیگه بود جشن و الانم که عروسیش چند روز دیگس من اصلا دوس ندارم برم عروسیش چون بشون گفتم نمیتونم تو اون تاریخ عقدتون بیام چون وقت ندارم اونا هم اصلا محل ندادن و تاریخ عقد رو یک یا دوروز عقب یا جلو نکردن الانم اگر بم میگن باید تو عروسی باشی مگرنه ابرومون میره منم نمیخوام برم اصلا عروسی چون بم احترام نذاشتن به نظرتان برم عروسی یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو حالا عموت بود چی میشد از کارت بزنی بری عقدش،، بخاطر ینفر نباید ک ی مجلس کنسل کنن،، هر جور دوسداری خاستی برو

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

قرار نيس تاريخ عقدشون با كاراي شما تنظيم كنن كه

بنظر من انتظار زيادي دارين

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

واقعا شما ادم پرتوقعی هستی و غیرمنطقی

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بخاطر ینفر آدم ،عقدی ک از قبل نوبت گرفتن بهم بزنن؟ شما چقد توقعتون بالاست، جای اینکه شرمنده باشین عقدشو نرفتین عروسیشو جبران کنین , چون عقب ننداختن نمیخوای بری کلا؟؟؟؟ عجبببب

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜

یعنی هر کی نتونست بره، تاریخ عوض کنن؟ یا خدا

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
اوناکه نمیتونن تاریخ عقدروعقب جلوکنن بخاطریه نفرفکرمیکنم شماپرتوقع هستی

😂😂دقیقا

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

چقدر پر توقعی !!!!!

روز عقد باید دلخواه عروس و داماد باشه نه هماهنگ با برنامه های برادرزاده داماد . 

عقد و عروسی خودتو برای برادر زاده شوهرت جابجا میکنی ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا