caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9532 عنوان حستون میگه موفق میشم یا ن 103 بازدید | 26 پست سلام به همگی💕حستون نسبت به حرفه ای که دوست دارم چیه؟بنظرتون موفق میشم؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم دیروز | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7299 توضیح بیشتر لطفا یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
آریامیس عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 1630 انشاالله خیره گلم صلوات یادت نره.من انرژی درمان گرم دوست داشتی خصوصی پیام بدین
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9532 توضیح بیشتر لطفا اون آره یا ن که توی دلته رو بگو منظورم حس ششمته💕 هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7299 اون آره یا ن که توی دلته رو بگو منظورم حس ششمته💕 خاک وچوک 🤣من حس میکنم میری تو یه رشته دیگه و خیلی موفق میشیدارم تو یه موقعیت خوشحال میبینمت موهات روشنه رنگ پیرهنت صورتیه تو اون موقعیت..ازدواج میبینم برات یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9532 خاک وچوک 🤣من حس میکنم میری تو یه رشته دیگه و خیلی موفق میشیدارم تو یه موقعیت خوشحال میبینمت موهات ر ... اینو جدی گفتی؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7299 اینو جدی گفتی؟ بلهچیزی ک حس کردم رو گفتمچرا؟ چیز بدی گفتم؟ یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9532 بلهچیزی ک حس کردم رو گفتمچرا؟ چیز بدی گفتم؟ آخه تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7299 آخه تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم کیف کردی؟ من حسم ردخور نداره یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9532 کیف کردی؟ من حسم ردخور نداره خواهر چند وقته دارم دیونه میشم از شدت فکرنمیدونم تصمیمی که گرفتم درسته یا ن ولی میخوام انجامش بدم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7299 خواهر چند وقته دارم دیونه میشم از شدت فکرنمیدونم تصمیمی که گرفتم درسته یا ن ولی میخوام انجامش بدم من خوشحال دیدمتاگه قرار بود انجام نشه خدا فکرش رو تو سرت نمینداخت.. این راهی ک انتخاب کردی پر از شادی و بخت و ازدواجه یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋