2777
2789
عنوان

حستون میگه موفق میشم یا ن

103 بازدید | 26 پست

سلام به همگی💕

حستون نسبت به حرفه ای که دوست دارم چیه؟بنظرتون موفق میشم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح بیشتر لطفا

اون آره یا ن که توی دلته رو بگو منظورم حس ششمته💕

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اون آره یا ن که توی دلته رو بگو منظورم حس ششمته💕

خاک وچوک 🤣

من حس میکنم میری تو یه رشته دیگه و خیلی موفق میشی

دارم تو یه موقعیت خوشحال میبینمت موهات روشنه رنگ پیرهنت صورتیه تو اون موقعیت..ازدواج میبینم برات

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
خاک وچوک 🤣من حس میکنم میری تو یه رشته دیگه و خیلی موفق میشیدارم تو یه موقعیت خوشحال میبینمت موهات ر ...

اینو جدی گفتی؟

اینو جدی گفتی؟

بله

چیزی ک حس کردم رو گفتم

چرا؟ چیز بدی گفتم؟

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بلهچیزی ک حس کردم رو گفتمچرا؟ چیز بدی گفتم؟

آخه تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم

آخه تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم

کیف کردی؟ من حسم ردخور نداره

کیف کردی؟ من حسم ردخور نداره

خواهر چند وقته دارم دیونه میشم از شدت فکر

نمیدونم تصمیمی که گرفتم درسته یا ن ولی میخوام انجامش بدم

خواهر چند وقته دارم دیونه میشم از شدت فکرنمیدونم تصمیمی که گرفتم درسته یا ن ولی میخوام انجامش بدم

من خوشحال دیدمت

اگه قرار بود انجام نشه خدا فکرش رو تو سرت نمینداخت..

این راهی ک انتخاب کردی پر از شادی و بخت و ازدواجه