2777
2789
عنوان

آدم میمونه والا

42 بازدید | 9 پست

همه میان میگن وای ما بدبختیم وای خدایا یه کاری کن .... همه وقتی عصبی و ناراحت و حساس میشن میان اینجا و از بدبختیشون میگن آدمو یاد بدبختیای گذشته و حال وآینده ش میندازن.....حالتون خوب نیست با این حجم از بدبختیاتون نگین و وارد سایت و فضای مجازی نشین و غم رو پراکنده نکنین... والا منم مشکلات خودمو دارم الانم خیلی ناراحتم. ..اگه راهنمایی میخواین فقط سوالتو بگین چرا انقددددددرررررر مینالین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا😐نرو تو تاپیک شما

دوس دارن درد و دل کنن خالی شن

+از این به بعد اجازه تاپیک زدنمون دست این خانومه😐

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂
وا😐نرو تو تاپیک شما دوس دارن درد و دل کنن خالی شن +از این به بعد اجازه تاپیک زدنمون دست این خانوم ...

ببین من میگم جز گفتن حرفهای ناراحت کننده نه تنها بدتر میشن خودشون بلکه حس منفی میدن به همه...اصلا لازم نیست باز کنین پست رو از همون عنوانش معلومه

ببین من میگم جز گفتن حرفهای ناراحت کننده نه تنها بدتر میشن خودشون بلکه حس منفی میدن به همه...اصلا لا ...

میدونم انرژی منفی داره ولی خب ادم وقتی ناراحته دیگه به انرژی فک نمیکنه میخواد یکم سبک شه

تو دلت پریو میخواد تو دلت پریو میخواد پری تو رو نمیخواد پری تو رو نمیخواد😂😎😆بچه ها این پَریهههه پَریییی شما رو به شلغم قسم به اسم من نگین پِری نگین پریود😐😂😂😂

لااقل مزیتی ک اینجا داره کسی کسی رو نمیشناسه دردل میکنه بقول شما از روزگار ناله میکنه دونفر ارومش میکنن

یا یکی مثل من غریبه 

و یا کسی روست نداره برای دوستان و فامیلاش حرف بزنه و ودردل کنه

اینجا مکان مناسبیه براش

اگر از این تاپیکا دوس نداری وارد نشو 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
لااقل مزیتی ک اینجا داره کسی کسی رو نمیشناسه دردل میکنه بقول شما از روزگار ناله میکنه دونفر ارومش می ...

من به خاطر خودم نمیگم....میگم وقتی درباره غم هی میگین اثرش بیشتر میشه واسه خودتون چون کسی اروم نمیکنه ادمو همه میان مینالن بدتر میشه 4 نفرم میگن اخی بیچاره حال ادم بدتر نمیشه؟