2777
2789

من کلا نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم

درباره ای وی اف الان بحثمه و ازتون کمک میخوام

من مشکل دارم و ممکن نیست از تخمک خودم استفاده کنم. لطفا کسی راه نده ک برو طب سنتی یا ... نمیشه

خودمم مشغله ام خ زیاده و واقعا از روی بیکاری نیست که دنبال بچه هستم.

منتهی

فکر میکنم بچه باعث گرمی بیشتر زندگیم میشه. ارث و میراثم بهش میرسه. مشکل مالی ندارم و راحت میتونم بچه را بزرگ کنم. البته پولدار هم نیستم اصلا.

همسرم تصمیم را گذاشته به عهده من. میگه براش حیاتی نیست داشتن بچه.

چی کنم؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من جایرشماباشم میرم ی بچه ازپرورشگاه میارم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

هر کس تصمیمات قاطعانه میتونه بگیره بیاد کمک

نگرانی هام را گفتم

سؤالی دارید بپرسید

خودمم شاغلم . شغل تمام وقتم را پر میکنه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن اقدام کن برای آی وی اف چون سنتون که بالا بره کمبود بچه حس میشه و اون موقع دیگه کاری نمیشه ...

مساله همینه

من اعتقاد دارم بعدا پشیمون میشم ولی همسرم میگه نه نمیشه

بچه دوس داری برو ولی سخته.من الان بچم دوماهشه واقعا اذیت شدم.تمام وقتم و گرفته با اینکه مامانم خیلی کمک حالمه.بعد از زایمان هم مشکلاتی داشتم خودم خلاصه خیلی اذیت شدم.

اینم فکر خیلی خوبیه

پزشک متخصص بخش ما ی پسرازپرورشگاه اوردن..الان ۲۲سالشه..مامانش میگه نفسم به نفسش بنده..بنظر من هیچ فرقی با بچه خودآدم نداره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
قبول نمیکنه

اگه با موضوع اینکه تخمک یه خانم دیگه رو بگیری مشکلی نداری حتما اقدام کن واسه ای وی اف .شاید خیلی ها مخالف نظر من باشن ولی وجود بچه تو زندگی مهمه

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
پولتو بده من برم ای‌وی اف کنم😁 شوخی میکنم برو دنبال ای وی اف بچه بیار

قابل نداره

4 بار قبلا کردم نشد

خ اذیت شدم. اصلا دلش نبود و تمام ناراحتی را من کشیدم

مساله همینه من اعتقاد دارم بعدا پشیمون میشم ولی همسرم میگه نه نمیشه

امکان نداره پشیمون نشه

حالا که برعهده شما گذاشته پس شما بگو که میخوام اینکارو انجام بدم،خودش هم در اینده از تصمیم شما خوشحال میشه قطعا،شک نکن

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶