2777
2789

خانوما یه برنامه ضبط مکالمه ندارید که رو گوشی همسرم نصب کنم که هر موقع تماسش تموم شد اون تماس به ایمیلم یا یه چیزی دیگه ارسال بشه؟

اگه بشه چی میشهههه

چون من نصب کردم اما باید با ترسو لرز شبا گوشیش رو ببینم

اما اگه به ایمیل خودم ارسال بشه راحتم😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت ترسیدم 🤭

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

وا اين كارا يعني چي ؟؟؟؟ منشا همه بدبختي عالم همين كاراست!!!! 

شما انقد بي اعتمادي به همسرت ؟ خب پس ديگه اين ازدواج چيه ؟ چطوري باهاش زير يه سقفي ؟ 

شما واسه ي هركي حتي بچت و حتي خودت بايد يه حريم شخصي در نظر بگيري ... گوشي خودت و همسرت بايد واسه ي همديگه باز باشه ، ولي بازجويي پليس نيست كه .... 

درضمن اين كار از نظر قانوني و انساني هم كاملا ممنوع هست 

فقط زندگي خودتو خراب ميكني 

قضاوت نکن اتفاقا دارم زندگیمو درست میکنم

توکه تازه گفتی دیگه شوهرمو جذب کردمو این حرفا

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خب همینه دیگه دارم با توجه به غیبتای خانوادش رفتار خودمو درست میکنم فقط از این نگرانم متوجه بشه بر ...

گلم برید مشاور زوج درمانگر فکر کنم زودتر و راحت  تر به نتیجه برسید تا اینکارها،چون اگر همسرتون بو ببره کلا اعتمادش به شمارو از دست میده

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

چجوری برنامه نصب شده اما متوجه نمیشه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بنظرم اصلا خودتو درگیر اینجور چیزا نکن

فکرت مشغول بهتر شدن و کارای دیگه کن

من یکسری سر همین کارا وگوشی چک کردن همسرم یکهو اومد بالا سرم منم همونجا غش کردم اینقدر استرسم بالا رفته بود

دیگه ولش کردم الآنم واقعا فک نکنم خطایی بکنه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

[QUOTE=96255885]قضاوت نکن اتفاقا دارم زندگیمو درست میکنم[/QUOTE]

چي نصب كردي منم دنبالشم. البته كاملا هم دركت ميكنم و بهت حق ميدم و نميدونم چرا بعضيا مواخذت ميكنن كه چرا ميخواي نصب كني. هركسي از زندگي خودش بهتر خبر داره