من الان هفته۳۷بارداریمو پر کردم.امروز رفتم معاینه لگن دکتر گف دو سانت بازه یعنی امکان داره چند روز دیگ زایمان کنم؟؟؟
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ماما بهم گفت ۲ سانتی فردا صبحش نی نی تو بغلم بود
😳واااایییی منو نترسون.هفته چند بودی؟یا دردت گرفته بود؟
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
امکان داره یه ساعت دیگه یا یه ماه دیگه بستگی به شدت درد وانقباضت داره
اصلا درد و انقباضی ندارم فوق فوقش روزی ۱دقیقس
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چرا... گف احتمالا هفته اینده ... باز اینجا پرسیدم ک ببینم کسی تجربشو داشته یا نه
کاراتو انجام بده که آماده باشی ساک بچه رو بستی؟ وسایل خودتم بردار یه دوش بگیر هر روز خلاصه ...
اره ساک بچه رو بستم.ولی احساس میکنم خیلی زوده 😫
انشاءالله زایمان راحت و بدون دردی داشته باشی خواهر عزیزم😘 نمیترسی؟
میترسم😫 .ولی دکترم گفت رحمم خوبه و بدون درد ۲سانت الان بازه و احتمالا زایمان راحتی دارم.ولی باز میترسم
نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه