2777
2789
عنوان

سربه هوا

454 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم میخوام ببینم اشکال از منه یا همه کسانی که به نحوی خونه داری میکنن حالا چه دائم یا پاره وقت اینطورین ؟

من در ماه سه چهار پنج باری 😉 مقدارش مشخص نیست متناوبه ظرف میشکنم یا شیشه سس و نوشابه از یخچال برمیدارم از دستم می افته ویا چندین بار دستمو میسوزونم یا همه موارد باهم  شما چی 😳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تقریبا چند ساله ظرفی نشکستم یا چیزی شکستنی ازدستم لیز نخورده اما خب بقیه وسایل بودن البته من خانه دار نیستم تو کارا به اهل خانه کمک میکنم

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  

همسرم میخنده و میگه دلیلش اینه که زیاد دل به زندگی نمیدی هنوز تو دوران مجردی هستی و اعتقاد داره هیچ کس اینجوری نیست قرار شد تاپیک بزنیم ببینیم بقیه چطورن 🙋‍♀

نه تقریبا چند ساله ظرفی نشکستم یا چیزی شکستنی ازدستم لیز نخورده اما خب بقیه وسایل بودن البته من خانه ...

آها اگه تمام مسئولیت ها باهات باشه باید ببینیم چی میشه منم به مامانم کمک میکردم اینجوری نبودم 

جدی وای چقدر خوشحالم  پس عین منم هست 😂😂😂

منم مث تو هستم یه دفعه یه قابلمه قورمه سبزی رو از یخچال برداشتم از دستم افتاد تا ۲ ساعت بعدش داشتم اشپزخونه رو تمیز میکردم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
آها اگه تمام مسئولیت ها باهات باشه باید ببینیم چی میشه منم به مامانم کمک میکردم اینجوری نبودم 

نه خب اخه هیچ کدوممون این جوری نیستیم 

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
منم مث تو هستم یه دفعه یه قابلمه قورمه سبزی رو از یخچال برداشتم از دستم افتاد تا ۲ ساعت بعدش داشتم ا ...

همون دیگه مثلا یه مثال از هایپر اومدیم من داشتم یه وسایلی رو میزاشتم تو یخچال همسرمم داشت از تو نایلکس جدا میکرد یه چیزی به من نشون داد گفت این یخچالیه ؟ منم داشتم نوشابه میزاشتم تو یخچال برگشتم ببینم چیو میگه دستم خوردشیشه سس که چند لحظه قبلش گذاشته بودم و جلوتر بود افتاد زمین