عزیزم مامانم اینطور شد دوماهم موند ولی فوت کرد بیشترشون فوت میکنن کاش منم تو اون دوماه امید واهی نداشتم چون وقتی فوت کرد خیلی اذیت شدم . اونایی هم که درمیان و زنده میمونن خیلی کم پیش میاد سلامت کامل داشته باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاله مامانم سکته کرد چندوقت تو ای سی یو بود بعداوردنش بخش بعد خونه الان یک طرف بدنش فلجه پوشکش میکنن با شلنگی که به بینیش وسله میره داخل معدش بهش غذا میدن حرف هم نمی تونه بزنه
عزیزم بستگی به وسعت و محل آسیب مغزی داره.خیلی ها بعدا با فیزیوتراپی و درمان دارویی کاملا خوب میشن .برخی هم متاسفانه انقدر وسعت ضایعه زیاد هست که ممکنه فلجی یا مشکل تنفسی براشون بمونه .ایشالا ایشون زودتر خوب بشن
خوب که نه..عمو ی شوهرم سکته کرد...چند ماه تو سی سی یو بود....نصف بدنش فلج شد..بعد از اینکه بهوش اومد مرخصش کردن....ولی مجبور بودن پوشکش کننن....یک ماه اینجوری بود دیگه مرد...همیشه از خدا میخاست زودتر بمیر ه بقیه رو اذیت نکنه...خدا بیامرزش