2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه واتس اپ رو نصب کن 

شماره اونو بزن 

کدی که میاد براش رو بزن 

اون اس ام اس کد رو پاک کن

ولی به نظرم نکن اینکارو 

نزار اعتماد بینتون انقد راحت از بین بره

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
برنامه واتس اپ رو نصب کن  شماره اونو بزن  کدی که میاد براش رو بزن  اون اس ام اس کد ...

خب اینطوری هک نمیشه که واتساپ همسرش تو گوشیش نصب میشه از گوشی همسرش پاک میشه بلافاصله متوحه میشه

خب اینطوری هک نمیشه که واتساپ همسرش تو گوشیش نصب میشه از گوشی همسرش پاک میشه بلافاصله متوحه میشه

ینی اگه ایشون نصب کنن از تو گوشی همسرش واتساپ حذف میشه؟؟؟🙄

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

میخواد مدتی بره جایی تازه گوشیشو عوض کرده میگه برنامه واتساب نثب کن

میخواد مدتی بره جایی تازه گوشیشو عوض کرده میگه برنامه واتساب نثب کن

خب تو گوشی همسرت نصب باشه نمیتونی تو گوشی خودتم‌نصب کنی بلافاصله از گوشی همسرت حذف میشه مثل تلگراام نیست که بشه یه شماره رو تو چند تا گوشی نصب کنی. فقط میتونی تو لپ تاپ نصب کنی اونم به طور موقت.تصویری بهش زنگ بزن ببین کجاها میره هک نمیشه کرد

ینی اگه ایشون نصب کنن از تو گوشی همسرش واتساپ حذف میشه؟؟؟🙄

اره حذف میشه یه شماره رو فقط تو یه گوشی میشه نصب کرد... فقط یه راه راه حل داره که تو کامپیوتر نصب کنه اونم اسکن کد qr  میخواد موقتیه زود قطع میشه

اره حذف میشه یه شماره رو فقط تو یه گوشی میشه نصب کرد... فقط یه راه راه حل داره که تو کامپیوتر نصب کن ...

سلام 

شمارو به خدا کمکم کن

سرچ کردم راجع به هک ولی اینو متوجه نسدم که بجز واتساپ خودم نیازه نسخته ی دیگه داسته باسم یا نه 

برای اینکه واتیاپ شوهرمم روی گوشیم بیاد

مراحلش رو ببین درست میگم 

با گوشی خودم تو وبسایت وااساپ میرم 

واتساپ شوهرمم باز میکنم و وب واتساپو میزنم که بارکد رو اسکن کنم 

بعد همه چیز میاد رو گوشیم؟

یا برعک متوجه شدم؟

یعنی باید از گوشی شوهرم برم تو وبسایت و اون بارکد بیاد 

و با گوشی خودم اسکنش کنم؟

در این شرایط میتونم هم واتساپ خودمو داشته باشم هم مال شوهرمو؟

براش پیامی چیزی نمیره؟

باید دوتا واتساپ تو گوشی خودم نصب کنم

هر دفعه برای وصل شدن باید اسکن کرد؟