2777
2789
چه جالب.اخه نوشته‌بود پریود میشن‌ولی در حد لکه و‌خیلی کمه اگر طوری باشه که پد کامل کثیف بکنه نشان از ...

میگم دخترعموی من هفته 32 بارداری بعد سه ماه کمر درد و دکتر رفتنهای الکی نی نیش دنیا اومد بدون اینکه فهمیده باشه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن قبل چهار ماه نرید سوتو

کلا سه بار تو نه ماه میرید سونو. اینکه میگن قبل سه ماه نرید من که تا حالا نشنیدم. انقدر استری داری که مطمین باش منتظری فقط بری ببینی سلامته و صدای قلبشو بشنوی

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

موردداشتیم 7ماهگی فهمیده الان یکیشون یک و نیم سالشه اون یکی 3 سال

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اخه میگن قبل چهار ماه نرید سوتو

من سر بچم اصلا غربالگری نرفتم،،،فقط دوسه بار سونو و فشار،،،همین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان منم ۴ ماهگی فهمید منو با داره. بنده خدا کلی تهوع و اینا داشته ولی آزمایشاش نشون نمی‌داده. تازه مادربزرگم کلی بهش نیش و کنایه هم میزد که دخترشان مریضه انداختن به ما

دخترعموم الان پسرش3سالشه قبلش دستگاه داشت حامله شد خارج رحمی که فکرکنم 7،8هفته بود که سقط شد خداروشکر لوله اش رو ازدست نداد بعد اون قرص ال دی میخورد ماه بعدش حامله شده بود میگفت فکرکردم چاق شدم یکم ناخوش بودم رفتم دکتر سونو داد فهمیدم ماه چهارم جنسیتم بهم گفت

خداجون ممنونم ازت
طب سنتی بعضی پزشکا حتی

اتفاقا طب سنتی میگه برو اگر رفتی بچه مشکل داشت سقط نکنید! من مامان خانم داییم دکتر طب سنتی هستن تا حالا همچین چیزی نگفتن