2777
2789
عنوان

دوستانی ک عمل بینی کردن لطفا بیاین

195 بازدید | 16 پست

سلام. من یکساله ازدواج کردم از چندسال پیش قصد عمل بینی داشتم تقریبا هشت سال. انحراف داره ولی میخوام حالا ک میخاد عمل بشه همراه انحراف واس زیبایی هم عمل بشه. الانم قصد بارداری هم دارم. بنظرتون اول عمل بینی انجام بدم بعدش باردارشم یا برعکس؟ اگ اول عمل کنم بعد سه ماه حامله بشم چی؟ ضرری داره؟ بخاطر اثرات  دارو و امپول یا هرچیز دیگه ای؟ هزینشو قراره خودم بدم. ولی میترسم بعدا شوهرم نذاره. الان راضیه.دوستانی ک عمل بینی کردن یا اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر منم قبل بارداری برو چون بعد با بچه خیلی سختت میشه

عزیز دل مادر..😔😔😔بهشت را از خدا برای تو طلب کرده بودم که روی زمین بیاورد... ولی تو آنقدر سخاوتمند بودی که قبل از تولد به دنیا به بهشت رفتی تا مرا به بهشت بکشانی..😢😢😢بی تو سخت است ...بی تو نفسم تنگ است...من را ببخش پسر مهربانم...😢😢😢دنیا برای تو و روح بزرگ تو کوچک بود..😔😔😔 روز شمار تولد تو در ۱۵ هفته و ۵ روز مانده به تولد؛برای همیشه در قلب و روح من ثابت ماند...عشقم ...ترا به بهتر از مادر سپردم😢😢😢😔😔😔😔😔😔
اگ عمل بینی کنی دیگه نمیتونی طبیعی زایمان کنی تا ی مدت ....دکتر خوبم میخای برو پیش کامیابی یا یحیوی

تا چندوقت طبیعی نمیشه؟ ممکنه تا زمان زایمان ضربه ای ب بینی بخوره؟؟ 

بعید میدونم مشکلی داشته باشی بعد از عمل واسه بارداری چون من ۲ تا عمل خیلی سنگین داشتم بخاطر تصادف با بیهوشیهای ۳ ساعته از چند تا متخصص پرسیدم واسه بارداری گفتن مشکلی نیست حدود ۳ ماه بعدش  سوال کردم

عزیز دل مادر..😔😔😔بهشت را از خدا برای تو طلب کرده بودم که روی زمین بیاورد... ولی تو آنقدر سخاوتمند بودی که قبل از تولد به دنیا به بهشت رفتی تا مرا به بهشت بکشانی..😢😢😢بی تو سخت است ...بی تو نفسم تنگ است...من را ببخش پسر مهربانم...😢😢😢دنیا برای تو و روح بزرگ تو کوچک بود..😔😔😔 روز شمار تولد تو در ۱۵ هفته و ۵ روز مانده به تولد؛برای همیشه در قلب و روح من ثابت ماند...عشقم ...ترا به بهتر از مادر سپردم😢😢😢😔😔😔😔😔😔

اگه تصمیمت جدیه با دکتر مجرب مشورت کن

اگ عمل بینی کنی دیگه نمیتونی طبیعی زایمان کنی تا ی مدت ....دکتر خوبم میخای برو پیش کامیابی یا یحیوی

من مشهدم گلم. دوتا دکتر تهران کاراشونو تو نت دیدم نمیدونم برم تهران یا همین مشهد بگردم دکتر پیداکنم. دوتا دکتری ک گفتین کدوم شهرن؟