2777
2789
عنوان

خوش تیپ ها و خوش لباسا یک دقیقه بیاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست
خب اگه پارچش یکم لطیف تر بود یا یکم انحنا داشت إره ولی بچم داشت خفه میشد بستم مثل آتل شده بود دور گر ...

خوب کارامدش اونه اگه خیلی تنگه خودت یکم پارچه دمش بدوز بزار یکم شل تر بشه اویز بشه اذیت نکنه

خب اگه پارچش یکم لطیف تر بود یا یکم انحنا داشت إره ولی بچم داشت خفه میشد بستم مثل آتل شده بود دور گر ...

پس بقول کاربرا کیف کمریه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ببندم دور کمرش بیفته رو شلوار؟ 

عزیزم اون برادور کمر ، اگه باشلوار نمیخوای بالباس های دیگه ببند

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

روش زیپ داره واسه دور گردن که زیپ نمیزنن واسه دور کمره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

به نظرم کجکی ببنددور کمرش مثل کیف

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
تابلو دیگه حالت پیشبند باید ببندی دوره گردنش  بلوزش رو ی لباس ساده سفید بپوشون

واقعا الان نفهمیدم برا دور کمره یا دور گردن هرکس یه چیزی گفت میترسم یک موردش اشتباه باشه ببندم برم بیرون بهم بخندن خخخ

کی برات سوغات اورده؟

از خودش بپرس شاید اونجا که میخریده ژورنالش بوده

بعد اینکه بنظرم چند کاره اس و تو هر حالت بد نمیشه هیچکسم نمیخنده هرجور بپوشونی چون اینجا هم چندین نظر بود

زندگی زیباست چشمی باز کن  
کی برات سوغات اورده؟ از خودش بپرس شاید اونجا که میخریده ژورنالش بوده بعد اینکه بنظرم چند کاره اس و ...

کسی ک آورده فامیل نزدیک نیس باهاش رودرباسی دارم نمیتونم بپرسم 

باشه پس همه مدلارو امتحان میکنم