2777
2789

ابان ماه وام مسکنمون در میاد مبلغش ۱۲۰میلیونه کلا رو هم ۱۵۰میلیون داریم ۴۰ یا ۵۰میلیونم خونه ای که میخریمو بدیم رهن کلا پولمون بشه ۱۹۰یا ۲۰۰ با این قیمت کجای رشت میشه یه اپارتمان ۶۰/۷۰متری دو خوابه خرید؟کمک لطفاااا 

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت فلسطین و تختی و اینا که نمیشه،اطراف ولی حمیدیان و اونورام نباشه

سمت یخسازی اینا برو بگرد شهرک اندیشه و تند گویان اونورام خونه ها تازه ساخت و خوبه 

تو هم مثل من از حمیدیان بدت میاد🤣

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
سمت یخسازی اینا برو بگرد شهرک اندیشه و تند گویان اونورام خونه ها تازه ساخت و خوبه  تو هم مثل م ...

مرسی عزیزم سمت نیرو دریایی؟گاز؟انورا بده؟وااای اره حمیدیان اصلا😂

مرسی عزیزم سمت نیرو دریایی؟گاز؟انورا بده؟وااای اره حمیدیان اصلا😂

نه اتفاقا نیرو دریایی خیلی خوبه 

شوهرم میگ حمیدیان میگم منو بکشی من اونجا نمیرم😃

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
نه اتفاقا نیرو دریایی خیلی خوبه  شوهرم میگ حمیدیان میگم منو بکشی من اونجا نمیرم😃

😂😂😂...نمیدونی متری چنده نیرودریایی؟با این پول پیدا میشه؟

😂😂😂...نمیدونی متری چنده نیرودریایی؟با این پول پیدا میشه؟

ن والا قیمت اونجا رو نمیدونم