2777
2789

من تاپیک زدم هیچکی نیومد  بگه که اخه اینجا احتمالا اصلا نمیدونن بیمه چیه ؟!!😕

مال مارو نریختن همیشه همین تاریخ میریختن نمیدونم مشکل چیه ؟!!

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست ما هم بریم بیمه بشیم شرایط اش چیه

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
فک کنم باید چند سال سابقه ی بیمه ی اشتغال داشته باشی بعد به دلایلی بیکار بشی یا اخراج  بشی و نت ...

اهان شوهرم بیمه تأمین اجتماعی بوده قبلا الانم شغلش ازاده ی قسمتی از بدنش مشکل داره نمیتونه کارگری کنه یا چیزای سنگین بلند کنه مدرک تحصیلی هم نداره حقوقش ثابت نیست ماهق پونصد خیلی بشه ک نمیشع ی میلیون 

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

خانوما من قبلا شاغل بودم الان دو ماهه نميرم كارفرما واسم ترك كار زد بهم نميدن بيمه

الان تو شركت شوهرم واسم داره رد ميكنه پرسيده گفتن بايد اخراج بزنه واسم درسته ؟شش ماه هم سابقه كافيه 

من كارمند امور مالي

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....