2777
2789

سلام بچه ها میشه وقت بزارید وبخونید

من 6ساله ازدواج کردم و یه پسر 3سال ونیمه دارم والان دومی هم رو باردارم... من نه خاهر دآرم نه برادر پدرهم ندارم فقط مادرم باهام هست وپشتوانه زندگیمه... من شدیدا به پسرم بخاطر تنهاییم وابستم... خانواده شوهر بسیاااااار. سنتی وقدیمی وعصر حجری دارم بشدددت اعتقاد دارن که عروس فقط باید بزاد وخانواده شوهر بزرگ کنن و اختیاردارباشن... البته محبت دارنااا اما خیلی دخالت وفضولی وسرکشی میکنن توزندگیم... من تنها عروسم و1خاهرشوهردارم خانواده خیلی خلوتی م هستن همش میچسبن به زندگی من منم تاالان بی احترامی وبی ادبی نکردم اما خسته شدم دیگه همش میخان بچمو باب میل خودشون کنن 

چیکارکنم همش بچمو توخونه سرگرم میکنم بازی می‌کنم دعواااش اصن نمیکنم. باهامم خیلی خوبه اماکافیه بره اونجا انقدمحبت زیادی میکنن که بچم همش بهانه میگیره

چیکارکنم😔😔😔😔😔

اینکه بد نیست عزیزم برعکس شما من دلم نمیخواد بچم زیاد بهم وابسته باشه ک راحت تر بتونم باشم ی موقع هایی ادم دوس داره تنها بیرون بره یا یکم به کاراش برسه خیلی خوبه کمکی داشته باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا مثل خودتم نه خواهر نه برادر نه پدر فقط مادر پسرمم وابسته به مادر شوهرم منم هیجی نمیگم ول کن بچست الان حالیش نیست بزرگ بشه مثلا 14 15 20 که دیگه مامانشو ول نمیکنه یکی دیگه رو بگیره والله

منم همین دغدغه رو دارم با اینکه هنوز بچه دار نشدم

همیشه نگرانم که مادرشوهرم با پول بچه مو بکشه سمت خودش چون وضعش خوبه مدام میگه برا بچه اینو میخرم اونو میخرم خب بچه م که نمیفهمه با این چیزا راحت تمایل پیدا میکنه به طرفش

شما چرا بار تنهاییتو میخوای رو دوش یه بچه بذاری؟ به اون چه مربوطه که شما بلد نیستی تنهایی هم خوشحال باشی؟ 

همه دارن میرن مشاور و مطالعه میکنن چطوری بچه شونو وابسته بار نیارن... 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ای جانم.

اگر با بچت خوبی و خیلی با محبت پس نگران هیچی نباش نهایتا بزرگ میشه و عاشق مادریه ک ی عمر باهاش مهربون بوده.الان بچس نمیفهمه اقتضای سنشه ک دوس داره بره پیش این و اون.

اصلا اهمیت نده بچه دوم ک بیاد بچت ب دومی وابسته میشه و کمتر میره اونجا.

خودتو اذیت نکن عزیزم پسرا خیلی مامانین بزار بزرگ بشه یه تار موتو ب هیچکی نمیده

امیرحسین پسرنازم همیشه خدا حفظت کنه برام مادر

من فقط ازاین موضوع ناراحت نیستم زندگیم خیلی داستان داشته بااین که مفصله فقط دراین حد بگم که خیلی دوست دارن تحت سلطه بزارن منو وزندگی مو شوهرمم تاحدی وابستس.. مادرشوهرم کافیه بفهمه مادرم بابچم کجامیره وچیکارمیکنه بلافاصله عین همونو انجام میده... بخداخیلی صبورم اما خستم کردن هم دخالت توکارای بچم هم زندگیم

یه نصیحت خواهرانه هیچ وقت هیچ وقت نزار بچت تنها بره خونشون مگر خیییییییلی واجب باشه کار داشته باشی یا هر طوری که مجبور باشی بزاریش خونشون تنها با خودت ببرش و بیارش.منم دخترم و چند بار تنها فرستادم خونه مادرشوهرم وقتی که دخترم برمیگشت عصبی پرخاشگر بهانه گیر میشد با این که تو دنیا فقط باباشو دوس داره با شوهرمم بد اخلاقی میکرد دیگه اجازه ندادم تنها بره

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

زیاد سخت نگیر منم نگرانیهای تو رو دارم و میفهمم چی میگی ولی ب نظرم تو داری اونقدر بخاطر رقابت با اونها به پسرت میرسی ک شاید پسرت لوس بار بیاد.قطعا بچه از مادرش نمیتونه جدا بشه چون اونها هر کاری کنن مادری نمیتونن بکنن. بجای افراط در محبت(احساسم اینه ک یکم داری افراط میکنی) پایه بچت باش.مثلا باهاش زیاد بیرون برو ببرش کلاسهای مختلف بادوستاش ارتباط خانوادگی پیدا کن ...

من خودم دوست دارم یه بچه خوب وباتربیت داشته باشم که مفید جامع‌ باشه... اماااا باورتووون نمیشه بقدرررری محبت افراطی دارن که بچم هییییچ شوهرمم سمت خودشون میکشن باورتون میشه شوهرم یه آدم نونور ولوووس وبی مسئولیت باراومده وقتی اونجاهستیم مادرشوهرم میگه ازجوراب تالباسای تنشو بقیه دربیارن خودش خسته نشه😐😐😐😐گاهی به خوبی میگم. مامان بخدا محبت زیادی مثل سمه فایده ای نداره اما قبول نداره ودائم لج میکنه فکرمیکنم حسااااسم کاراشو بیشترمیکنه... الانم بابچه 3سالم همین روش وپیش گرفته

یه بار بچم خونشون بود گفتم بعدازظهر میام دنبالش وقت رفتن هرچی زنگ زدم جوابمووو ندادن که بچه رو ندن بهم منم خیلی ناراحت شدم تا شب شد که خودشون آوردنش... خیلی اذیت میشم وقتی میبینم آنقدر دخالت وپیشروی دارن..... بخدا توهمه مسائلم همینن عااااصی شدم بعد 6سال شوهرمم قبول نداره همش میگه دوستش دارن