2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاید

105 بازدید | 18 پست

سلام خانوما ببخشید کسی بوده که دکترش همراه با سونوی Nt براش آزمایش خون ننوشته باشه؟؟ دکترم آزمایشو برای من ننوشته نمیدونم چرا! چکار کنم بنظرتون؟

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمابایدبنویسه!

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
باید برم مطبش

به منشي بگي ازش سوال ميكنه 

اما خب اگه اينطوريه برو 

چون مهمه

حالا مطمئني آز ننوشته؟؟؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

حتما باید بنویسه 

اصله ان تی به ازمایششه 

شما حتی اگه ان تیت بالا هم باشه باقی ایتما و ازمایشات خوب باشه همه چیز خوبه 

اگه ان تیت نرمال باشه ازمایش مشکل داشته باشه دور از جون همه باید بررسی بشه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم باردارم..سونو ان تی چیه؟؟توهفته چند؟؟

بسلامتی عزیزم از هفته ۱۱ تا۱۳ باید رفت و برای بررسی نقایص لوله عصبی و سندروم داون و تریزومی۱۸

به منشي بگي ازش سوال ميكنه  اما خب اگه اينطوريه برو  چون مهمه حالا مطمئني آز ننوشته؟؟؟

برم خیالم راحتتره اره مطمئنم ننوشته الان دفترچمو نگاه کردم فقط نوشته سونو nt و nb و طول سرویکس

حتما باید بنویسه  اصله ان تی به ازمایششه  شما حتی اگه ان تیت بالا هم باشه باقی ایتما و ا ...

درست حتما میرم میگم بنویسه برام خیلی ممنون عزیزم

درست حتما میرم میگم بنویسه برام خیلی ممنون عزیزم

❤️❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
جدی پس برم بگم بنویسه برام

آره حتما،آزمایشش خیلی مهمه عزیزم ریسک سندروم دان روبررسی میکنه

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤