2777
2789

سلام. خانما من هفته39ام یعنی از این بعد اینجوری باید بشمرم. 39هفته و یه روز. 39هفته و دو روز و... 

از هفته چندم باید یه روز درمیون برم واسه نوار قلب بچه؟این آخرا خیلی استرس دارم. اگ تجربه خاصی دارین بگین.و اینکه کیا ماما همراه داشتن؟ ایا برای شیردهی هم بودن پیششون؟ و چقد دادین بهشون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرسيدم از بيمارستان گفت ساعتي٣٥تومنه ماماي همراه.معمولا دو ساعت ميدن يه ساعت قبل از زايمان و يه س ...

من از بیرون گرفتم 500دادم.خداکنه کمکم باشه. نمیدونستم خودبیمارستانم ماما همراه دارن

من از بیرون گرفتم 500دادم.خداکنه کمکم باشه. نمیدونستم خودبیمارستانم ماما همراه دارن

دكترم گفت اگه طبيعي زايمان كني خودشون واست تعيين ميكنن.من بيمارستان صارم ميرم.تهران

و خدایی که به شدت کافیست....
معاینه شدی؟ همه چی اکیه؟

اره پیش سه تا دکتر مختلف معاینه لگنی شدم تو37هفته. یبارم تحریک شدم هفته38.فردا پس فردا هم باز باید برم واسه تحریک. شدیدا دردداره ولی دیگ خسته شدم میخوام زودتر بیاد بچه. 

اره پیش سه تا دکتر مختلف معاینه لگنی شدم تو37هفته. یبارم تحریک شدم هفته38.فردا پس فردا هم باز باید ب ...

چرا اینقد زیاد معاینه شدی؟

انداره لگنت خوبه؟

چقد باز شده دهانه رحمت؟

شکمت اومده بینه پاهات؟