2777
2789
عنوان

بیاید عکس تولد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا عصر کاملا استراحت مطلق باش بعد بر دکتر حتما سیاف میده نگران نباش

یعنی ازچیه؟خیلی نگرانم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
یکی عکس تولد گذاشت اتفاقا خواهر شوهرش اینجا بود و شناخت 😁 کلی دروغ هایی که گفته بود رو بعدا رو کرد ...

واقعا؟😮 چه لحظه ای بوده!

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

استارتر منم چندروز دیگه تولد پسرمه.میشه راهنمایی کنی من 70تا مهمون دارم چفدر پول کیک و..... اینا شده.

چندنفربودی؟؟؟نی نیت راه میره ازش فیلم گرفتید؟؟عکس اتلیه انداختید؟؟

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
منم تو هفته ۳۱ داشتم دکترم گفت  اگه ادامه دار نباشه مشکلی نیست

یعنی ازچیه خیلی نگرانم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...