2777
2789

سلام

میگم واسه شنیون خوب و تمیز موهارو قبلش چی میزنین که حالت پذیر باشه و باز نشه یه شنیون خوب دربیاد.کلا قبل شنیون چجوری موها رو اماده میکنین؟  

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

قبلش براشینگ میشه دیگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش ی براشبنگ کاملا لخت انجام میدم. بعد اون ویو ظریف ک ردش زیاد نمونه. حین کار هم از کذم مو برکلی و تافت لویز استفاده میکنم. و هر لایه رو قبل فیکس کردن چندین بار شونه میزنم. پایان کارم چسب مو استفاده میکنم وقتی از اوکی بودن همه چی مطمئن بودم

همون روز بشوره نرم کننده نزنه هیچی نزنه فقط شامپو بعد باسشوار صاف کن بعد کامل ویو کن با دستگاه ویو یا حالت دهنده خیلی ب مو حجم میده و شینیونتو زیبا میکنه پوش میدی بعد تافت بزن بد حالت بده میتونی از پودر حجم دهنده ام استفاده کنی

گفتم با تافت حالت میدیم

اهان.مثلا هرتیکه از مو که جداشون میکنم واسه حالت دادن قبلش تافت بزنم؟نمیچسبه؟ببخشید انقد میپرسم خیلی علاقه دارم فقط هرکار میکنم حالت نمیگیره. و وز میشه یه جورایی.بلد نیستممو رو خوب اماده کنم

اهان.مثلا هرتیکه از مو که جداشون میکنم واسه حالت دادن قبلش تافت بزنم؟نمیچسبه؟ببخشید انقد میپرسم خیلی ...

اول اتو کن بعد ویو ریز بزن بعدم اول حالت شو درست وقتی  حالتو که درست کردی تافت بزن دیگه قشنگ وای میسه 

اول اتو کن بعد ویو ریز بزن بعدم اول حالت شو درست وقتی  حالتو که درست کردی تافت بزن دیگه قشنگ وا ...

خیلییی ممنون ک با حوصله جواب میدی.واسه اینکه مث تو فیلما روی مو رو خطدار کنم با دو انگشت .با همین کارا حالتشو میگیره؟

خیلییی ممنون ک با حوصله جواب میدی.واسه اینکه مث تو فیلما روی مو رو خطدار کنم با دو انگشت .با همین کا ...

خواهش عزیزم برا خط اول خط با انگشت بگیر وسط دوتا خط که میشه فاصله  دوتا خط با گیر موی ایستاده بزار وسط دوتا خط نمیدونم فهمیدی یا نه بعد تافت بزن ده دقیقه بذار بعد گیر مویی رو از ویطشون بردار