2777
2789
از من میشنوی کاری زیاد به چهره نداشته باشم ادم خوبی بود بله بگو چون با رابطه زناشویی عاشق هم میشید

چهره نه ولی قد واسم مهمه چون خودم قد بلندی دارم 172 قد خودم دوست دارم اون بلند باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه اونوقت تو اونایی که کار میکنی کسی نیست که یکم رو مخش کار کنی

نه اینجا آقایی که به من بخوره نیست همه راننده هستن ارباب رجو نداریم که دیده بشم خودمم اهل مخ زدن نیستم

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 33 سالته... 12 ماه ضربدر 33 سال میشه 396 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو بدی😍😘

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یا ...

عزیزم یعنی هر سوره رو 396 بار بخونم یا نه جمع کل سه تا سوره بشه 396 بار

نه اینجا آقایی که به من بخوره نیست همه راننده هستن ارباب رجو نداریم که دیده بشم خودمم اهل مخ زدن نیس ...

ببین من یکی از دوستام میگف خواهرش توهمین سایتی همسریابی شوهرش پیدا کرده تازه زندگی خوبی هم دارن

انسانم آرزوست!