2777
2789
عنوان

از ....

364 بازدید | 15 پست

حالم بدجور گرفته شده .از فروشگاه آنلاینی خرید داشتم .امروز دستم رسید .بازش که کردم دلم خواست بشکنمش.پالت سایه سفارش دادم یچیزی بهن دادن که بدرد جوبم نمیخوره .به پلیس فتا گزارش زدم براشون که حالشون گرفته شه .البته اگه اونا پیگیر باشن.

به کدوم سایت آنلاین اعتماد کنم واسه لوازم آرایش ؟

ففط حضوری بخر

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE= 96195274]لوازم ارایش فقط خانومی از کجا خریدی؟ مرجوعش کن بگو نمیخوام یچیز دیگه بخر عک ...

مث همن فقط توی اون نور دوربین زیاده

از نظر کیفیت اشغاله؟
چند خریدی؟

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
مث همن فقط توی اون نور دوربین زیاده از نظر کیفیت اشغاله؟ چند خریدی؟

خیلی آشغاله .... 50تومن با ده هزینه پست.براشش شبیه گوش پاکنه .بعد برمیدارمش شبیه تکه های یچیزی هست و شبیه پودر نیست اونوقت اصلا پیگمنت نداره 

خیلی آشغاله .... 50تومن با ده هزینه پست.براشش شبیه گوش پاکنه .بعد برمیدارمش شبیه تکه های یچیزی هست و ...

اینارو از قشم پالتی 10 میخرن

عوضین دیگه

چینیه 

هرچی اشغاله وارد کشور ما میشه

خاک تو سرشون

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
گلین شاپ

گلین شاپ افتضاحه

من یک ملیون و نیم لوازم کار ناخن خریدم.سه قلمم نبود.چندتا مارکم خودشون ی برند دیگه گذاشتن

رسما دزده

با کلی دادو بیدادو پیگیری و زنگ پول اقلام نفرستاده رو گرفتم.

شعور فروشگاهی و سایت ندارن

بدترینن

برای لوازم ناخن ازمغازه های منوچهری تهران حتما خرید کنین حتی ارایشی

مثلا برای صنف من

گالری ژ تو اینستا پیج دارن خوبن

ایرانا نیل خوبن

و ...

گلین شاپ افتضاحه من یک ملیون و نیم لوازم کار ناخن خریدم.سه قلمم نبود.چندتا مارکم خودشون ی برند دیگه ...

اتفاقا من هم از گلین شاپ زخم خوردم. سفارش وسایل ناخن گذاشتم اولش بعد یک هفته دروغ گفتند که ارسال شده منتظر شدم نرسید بعدش نزدیک به یک ماه اینقدر تماس گرفتم و پیام دادم که آخر گفتند یکی دو قلم از وسایلتون موجود نیست. گفتم عیب نداره همونارو بفرستید. آخرشم هیچکدومو نفرستادند و کل پولم رو عودت دادند و تو این یک ماه قیمت اجناس بالا رفته بود. هیچ تعهد و مسئولیتی در قبال مشتری ندارند.