2777
2789
عنوان

چه خبرتونهههههههههه😰

462 بازدید | 51 پست

چرا ازدواج فامیلی😰😰😰

چراااااااا

تو فامیل شوهرم همممممشون با پسردایی پسرعمو ازدواج میکنن

خیلی چندشه بخدا چرا اینکارو میکنن اونا مثل خانوادن !

دختره 13 سالشه با پسرعمش ازدواج کرده

دبشبم عقد یه دختر 16 ساله با پسرداییش بود

من اینارو میشنوم میخوام خودکشی کنم😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

فقط من اینجورم یا برا شماهم ازدواج فامیلی عجیبه؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روش میشه پسرداییشو بوس کنه؟😭😂😂😂

عزیزم اینجا خیلیا ازدواج فامیلی کردن.

بهتره به عقایدشون احترام بذاریم.

البته من خودمم قبول ندارم

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
خدایی دختر 13 ساله اصلا می دونه ازدواج یعنی چی؟

اره بدجورم میدونه😐

انقد ادعای زنونگیش میشه

و خیلی هم جَلَبه

حس ترشیدگی به ادم دست میده جدیدا همه برگشتن دوره قدیم دیگه زیر ۱۸ سال دارن ازدواج میکنن😐😐

من مامان بزرگم بین نوه هاش جدیدا ازدواج فامیلیو ممنوع اعلام کرده😁😁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

خیلیا ازدواج فامیلی دارن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟