2777
2789
عنوان

وای فکر کنم بدبخت شدم

343 بازدید | 27 پست

بچها دیروز سر کار بودم تو دفتر 

بعد همه نیروها رفته بودن کار من مونده بود

این میله سوتینم در اومد داشت میرفت تو سینم منم مانتوم در اوردم زیرش تاپ تنم بود ا‌ومدم میله جا بزنم نشد مجبور شدم دستمال جا ساز کنم . کارمم تموم شد رفتم خونه 

الان یادم ا‌ومده دفتر دوربین داره و دوربینم رو گوشی همکارم کامل چک میشه😭😭😭😭😂😂😂 الان من چیکار کنم؟؟؟؟

نابود شدم؟!؟؟؟ یجوری رفتم زیر زبون همکارم امروز گفت اینورا دید نداره زیاد در حد سایه اما فکرم درگیرههههههههه چیکار کنک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکاران آقاس مگه؟

اره البته دوست پسرمه اما بازم خوب دلم نمیخواد اونم دیده باشه اصلا رو گوشیش باشه هرچند بهش اعتماد دارم میدونم خطر پخش شدگی نداره اما بازم اصلا فکرم در امان نیست رومم نمیشه راجب این موضوع رو بگم

هر روز نمیشینن کل فیلم دوربینا رو نگاه کنن که

برخی مدیران واقعا وسواس دارن دنبال شکار لحظه هان که مچ بگیرن یا نیرو بیکار نباشه ، من یجا یبار رفتم استخدام شم حتی صدا را ضبط میکردن 😳 یه سوال از همکارم پرسیدم ، یک ساعت بعد رییس اومد گفت جواب فلان سوالتو فهمیدی ؟ منم هاج و واج گفتم بله 

دوست پسرمه😭

خب خوبه کهه خوب نیست ولی اگر مرد غریبه بود بدتر بود نمیتونی بری رو گوشیش یکاری کنی اون قسمتو نبینه؟

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }