2777
2789

سلام بنظرتون  طلا  گرون  میشه  یا  نه؟؟؟؟اخه میخام  بفروشم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خیلی وقته همین حدوداس دیگه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزون ك نميشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

توى ايران، به جز ارزش جون آدما هيچ چيز ديگه اى ارزون نميشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
رفتم طلا بخرم همش به عروس دامادایی که درگیر خرید جهاز و عروسی و سرویس طلا و ... فکر می کردم یعنی دلم ...

خدا لعنتشون كنه هيشكي نميفمه مني كه دو هفته ديگه عروسيمه و شوهرم نتونسته تنها بخره چقدر دارم عذاب ميكشم و گريه ميكنم خانوادم كلي حرف بارم كردن كه عرضه نداشت برات خريد كنه و اگر نقره بندازي عروسيت نميايم

خانواده همسرمم عين خيالشون نيست

من چه خاكي تو سرم كنم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چیا گرفتی  از این 27 چقدرش مالیات و دستمزد شده؟؟

واااااااااااااای خیلی مثلا یه گوشواره گرفتم 850هزار تومان بردم مغازه دیگه گفتم اینو بفروشم چقدر می شه گفت 590 طلا خالصشه بعد اومدم خونه انقدر خندیدم گوشواره رو انداختم گوشم هر چی به مامانم می گفتم این خوشگله ؟ میگفت کو گوشواره نداری تو گوشت که انقدر ریز بود    داداشم می گفت تا خودت نگفتی متوجه نشدم دقت کردم از دور یه کوچولو معلومه هر چند از نزدیک هم به زور دیده می شه ولی خوشگل و بامزس