2777
2789

فکر کنم دولتیه بیمارستان تامین اجتماعیه

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی دارم میگم خندش مال کجا بود خواهرم مریضه اونجا باید عمل بشه😞🤐

دفترچه تامین اجتماعی دارین؟اگه دارین بدون هزینست چون من شوهرمو تازگیا اونجا عمل کردیم

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
دفترچه تامین اجتماعی دارین؟اگه دارین بدون هزینست چون من شوهرمو تازگیا اونجا عمل کردیم

اره عزیزم

بیمازستانش خوبه؟؟رسیدگی وتمیزی وایناش؟ببخشید ماازشهرستان باید بیایم اونجا واسه همین نمیدونم

عمل خواهرمم خیلی سخته😔

خندش برا این بود ک من فک میکردم خصوصیه و گرون اما شما میگی دولتی  انشالله خواهرت هر‌چه زود ...

خودمم همین حس خصوصی را داشتم واسه همین پرسیدم

ممنونم خیلی دعاش کنین🙏😔

اره عزیزم بیمازستانش خوبه؟؟رسیدگی وتمیزی وایناش؟ببخشید ماازشهرستان باید بیایم اونجا واسه همین نمیدو ...

آره عزیزم خیلی تمیزه رسیدگیشم همینطور منکه خیلی راضی بودم شوهرمو بیمارستان دیگه بردیم اصلا تشخیص درست نمیدادن تا بردیم میلاد جراح معاینش کرد نیم ساعته عملش کردن اورژانسی بود 

آره عزیزم خیلی تمیزه رسیدگیشم همینطور منکه خیلی راضی بودم شوهرمو بیمارستان دیگه بردیم اصلا تشخیص درس ...

خواهر من یه کیست بین مجرای مغز ونخاعش

و روی نخاع😭۲۸ سالشه

دکترش این بیمارستان عمل میکنه

وبیمارستان عرفان اونجا گفتم۲۰میلیون هزینه عملشه😔

خواهر من یه کیست بین مجرای مغز ونخاعش و روی نخاع😭۲۸ سالشه دکترش این بیمارستان عمل میکنه وبیمارست ...

خیالت از این بیمارستان و دکتراش راحت باشه خوب وقتی دکترش خوبه چه فرقی میکنه این بیمارستان یا اون یکی فقط هزینه اضافست خیالت راحت باشه بیمارستان خیلی خوبیه از خدا میخوام خواهرتو به زودیه زود عمل کنید وصحیح و سالم بشه آممممممین

بیمارستان تمیز و بسیار مجهزیه،پزشک هاشم عالین

من دو سال پیش اونجا زایمان کردم دکترم فقط تو این بیمارستان دولتی بود مطبش ویزیتش ۸۰ تومن بود به خاطر دولتی بودنش خوب نسبت به خصوصی طبیعتا رسیدگی کمتره

کاملا رایگانه فقط شاید هزینه ی گان و لباس اینا رو بگیرن زیر ۲۰۰ تومن میشه

خدا ان شاءالله که سلامتی به خواهرتون عطا کنه

🖤