2777
2789
عنوان

برای اولین بار کتکم زد😢😢😢

9091 بازدید | 131 پست

سلام دوستان اگه میشه تاپیک قبلیم بخونین

وقتی اومد خونه کلید نداشت نمیدونم چطور دروازه باز کرد شایدم زنگ واحدای دیگه زد اومد بالا زنگ خونه زد منم باز نکردم انگار نه انگار ده بار به گوشیم زنگ میزد جواب ندادم بهش پیام دادم برو همون گورستون که تا حالا بودی فردام سه تا جهیزیه ای که تو خریدی میفرستم خونه بابات اینجا خونه منه دیگه مزاحم نشو پیام داد باز کن لباسام جمع کنم گفتم نمیخوام ریختتو ببینم آدرس بده چمدونت با آژانس میفرستم گفتم بهت میگم باز کن تا در نشکوندم در باز کردم سریع رفتم تو اتاق خوابمون رو  نشستم یهو پرید روم گلو فشار داد داشت خفم میکرد گفت داری کیو از خونش بیرون میکنی منوووووووو موهام چند روز پیش واسه عروسی داییم دکلره کرده بودم کف سرم خیلی درد داشت چنان موهامو کشید تمام موهام خورد شد تو دستش منو کشید سمت در که از خونه پرتم کنه بیرون گفتم ولم کن روانی سگ ولگرد چمدون از تو کمد در آوردم گفتم جمع کن برو اونم شروع کرد به جمع کردن وغرغر  دوباره نشستم رو تخت گفتم خانوادگی همینین گفت خفه شو شروع کرد جیغ جیغ یه مشت زدم تو شکمش بعدشم محکم زدم زیر گوشش متنفره از زیرگوش زدن سریع سه بار زد زیرگوشم حس کردم پرده گوشم پاره شد رفت تمام کابینت ریخت بیرون دنبال کارد دوباره مثل گرگ پرید روم گلوم گرفت میگفت سرتو میبرم یهو کاملا از حال رفتم ولی صداش میشنیدم میگفت پاشو بالا سرت میشینم تا بمیری اینا که چیزی نبود کابل کو هی دنباال کابل گشتن از تو کشو سشوار گرفت میگفت تو چشام نگا کن بزور چشمام وا کردم یهو زد زیر گریه من که دلم نمیاد بزنمت من یهو از جام پریدم سیمو دور گلو پیچیدم گفتم بزن اونقد محکم فشار میدادم که بزور از گردنم درش آورد گفتم من زنداداشت نیستم که تحمل میکنه من مامانت نیستم که بابات با آشغال بازیاش جوون مرگش کرد اونم جلو دهنم داشت میگفت هیس اروم باش ولی به جنون رسیده بودم گفتم معلوم نیست شاید دنبال دختربازی میری اینبار دستم جوری چرخوند که پرت شدم رو تخت با گریه گفت من بی ناموس نیستم بقیه داستانم بگم بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

استارتر عزیزم برای آرامش و عشق تو زندگیت حتما بیاتاپیک زیر و از اول شروع کن به خوندن صددرصد به آرامش میرسی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?postId=96182823

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😞

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

وووای چه کتک کاری کردین😱

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

حیف روح و جسم تو نیست دختر ....نکن خواهر مردها دلسوزی نمیکنن ‌.تازه انگ دیوانگی بهت میزنن ....به درک ولش کن 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗