اخه طلاق خیلی تو جامعه ی ما بده آدما همدیگرو راحت قضاوت میکنن ... به نظرتون میشه بعد طلاق ازدواج موف ...
اگر عجله نکنه حتما ولی متاسفانه خیلی دیدم دومی رو عجله میکنن و اذیت میشن البته خوبشم میشه ولی صبر میخواد
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
چه ربطی داره, سوال من اینه چرا کسی ک طلاق میگیره باید مطرود بشه؟ بهش نگاه بد بشه... چون منفورترین حلال خداست و اون بدبخت مجبور به طلاق شده باید وقیحانه دربارش نظر بدیم فقط چون جدا شده.
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
اخه طلاق خیلی تو جامعه ی ما بده آدما همدیگرو راحت قضاوت میکنن ... به نظرتون میشه بعد طلاق ازدواج موف ...
اره یکی از دوستای خودم دوبار طلاق گرفت الان شوهر کرده از همه ادمایی که من دیدم خوشبختره،در ضمن چون دوبار طلاق گرفته نباید قضاوت بشه توی مورد اول بچه بود عقد کرد همون توی دوران عقد یه ماه بعدش طلاق گرفت مورد دومم با پسره اخلاقاشون زمین تا اسمون فرق داشت
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤