2777
2789

من وقتی میفهمم کسی طلاق گرفته فقط تینو میدونم ک بقدری اذیت شده و کارد ب استخونش رسیده ک اینکارو کرده و حقو بهش میدم ..   

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه خاصی نیس  مثه همه ی زناس با این وجود که بش افتخار میکنم که انقدر قوی بوده که زیر بار ظلم ...

وای واقعن راس میگی

عاشقت شدم😁😍

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
عادی.. چرا هنوز طلاق انقد قبیحه؟ وا

طلاق منفور ترین حلال خداست 

بخاطره همین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه طلاق خیلی تو جامعه ی ما بده آدما همدیگرو راحت قضاوت میکنن ... به نظرتون میشه بعد طلاق ازدواج موف ...

اگر عجله نکنه حتما ولی متاسفانه خیلی دیدم دومی رو عجله میکنن و اذیت میشن البته خوبشم میشه ولی صبر میخواد

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
طلاق منفور ترین حلال خداست  بخاطره همین

چه ربطی داره, سوال من اینه چرا کسی ک طلاق میگیره باید مطرود بشه؟ بهش نگاه بد بشه... چون منفورترین حلال خداست و اون بدبخت مجبور به طلاق شده باید وقیحانه دربارش نظر بدیم فقط چون جدا شده. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اخه طلاق خیلی تو جامعه ی ما بده آدما همدیگرو راحت قضاوت میکنن ... به نظرتون میشه بعد طلاق ازدواج موف ...

اره یکی از دوستای خودم دوبار طلاق گرفت الان شوهر کرده از همه ادمایی که من دیدم خوشبختره،در ضمن چون دوبار طلاق گرفته نباید قضاوت بشه توی مورد اول بچه بود عقد کرد همون توی دوران عقد یه ماه بعدش طلاق گرفت مورد دومم با پسره اخلاقاشون زمین تا اسمون فرق داشت

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
اينكه چي شده جدا شده؟  الان اوضاعش چطوره؟ بيشتر از اين نگاه نميكنم    

تو که تهِ زندگیِ طرفو دراوردی😝😝😝

بشین یه چایی باهاش بخور بعد برو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بستگی داره که کجا داری زندگی‌میکنی طلاق الان خیلی جاهای ایران عادی شده و بد نیست

استارتر عزیزم منم مطلقه ام نگاهای بقیه شاید 30 درصد ادما بد باشه اما شما به نگاهای بقیه چی کار داری؟؟؟

من اگه 100درصد ادمای زمین بهم نگاه بد داشتن و با جشم دیگه منو میدیدن بازم برام مهم نبود نگاهاشون....