2777
2789
عنوان

زدم تو گوش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه تصمیم درست و درمونی برای موندن یا رفتنتون نگرفتید خیانت مردو به روش نیارید چون فقط بی پروا میشه😑

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

زدی تو گوشش؟؟؟؟؟سیاست داشته باش اون فهمیده تو حساس شدی بدتر کاری میکنه حرصت بده.با سیاست میفهمیدی به کی داره پیام میده بعد تو گوشش چیه با کمربند شلوار خودش سیاه و کبودش میکردی

وقتی شما حرمت نگه نمیداری انتظار داری شوهرت چه رفتاری باهات بکنه؟ با زبون خوش بشین باهاش حرف بزن دلیل کاراشو بپرس

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خدایا بسه دییگه چرا این مردا هااار سدن میزنن زناشونو؟😔امروز انقد تاپیک کتک خوندم دپرس شدم😭استارتر ...

اخه چقد صبوري هركار ميكنه هيچي نميگم ديگه رمز گوشيو عوض ميكنه يعني دارع يع غلطي ميكنه از شدت عصبانيت زدمش