2777
2789

سلام دوستان حاجتي دارم كه بدجور گره افتاده تو زندگيم اينكه ميگن چله يه دعايي رو گرفتن و اينا...ميشه لطفا تجربياتتونو بگين مثلا چله چه دعا يا سوره اي رو گرفتيد كه خدا حاجتتونو داده بمنم ياد بديد انشاالله حاجت روا شويد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من سوره حشر چهل روز باید بخوونی بدون فاصله روزی یک بار

حاجت رواباشی ان شاءالله

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود- گاهی نمی شود...نمی شود که نمی شود.گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است .گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود. گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو یار نیست... گاهی تمام شهر گدای تو می شود.
چله حدیث کسا عالیه...چله سوره فتح هر روز 5بار عالیه...نماز حضرت فاطمه عاااااالیه

شما ازنمازحضرت فاطمه حاجت گرفتی؟؟

چطور خوندی و چندوقت

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

من یه بار بسم الله الرحمن الرحیم گرفتم حاجتم براورده شده روز اول یه تسبیح روز دوم دوتا الی تا چهل روز هر روز یه تسبیح اضافه میشه

خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
خودم چله بسم االله الرحمان و الرحيم و شنيدم حاجت ميده چجوري بخونم لطفا اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه

از روز یکشنبه شروع میکنی روز اول 100بار بسم الله الرحیم بحق بسم الله الرحیم...روز دوم 200بار روزسوم300بار...همینججوووور تا روز 40

چله سوره حشر من حتی برلی خرید خونه کسی براش گرفتم چلرو انقدر ک اعتقاد داشتم از طرف صبخونش سه دونگ خو ...

منم ميخوام خونه بخرم لطفا برام دعاكن يبار خريديم قلنامه كرديم فسخ شد متاسفانه به هردري ميزنيم بسته هس نميدونم حكمت خدا چيه توروخدا برام دعاكن ممنون از فردا هرروز تا چهل روز سوره حشر وو ميخونم