2777
2789
عنوان

بنظرتون چجور ادمیه؟

204 بازدید | 13 پست

بچه ها ی ادمی ک گند زده ب زندگیم این کتاب رو بهم هدیه داده کتاب فوق العاده ایه بنظرتون من فک میکنم گند زده یا واقعا گند زده نظرتون راجب مردی ک ی کتاب با چنین موضوعی رو ب ی خانوم هدیه میکنه چیه؟

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل نمیشه خودش مو به موی این کتاب عمل کرده باشه یا حتی خونده باشتش  من خودم کلی کتاب کادو داد ...

خونده مطمعنم  ک خونده 

کتاب اوشو  خوب هر کسی اهل این کتاب ها نیست در کل کتاب خوبیه بخون ولی دلیلی برای فهمیدن اینکه او ...

خیلی دوس دارم بفهمم چ شخصیتی داره  کسی ک چنین کتابی میخونه چرا همچین رفتاری داره اخه کتابو خوندی تو؟

خیلی دوس دارم بفهمم چ شخصیتی داره  کسی ک چنین کتابی میخونه چرا همچین رفتاری داره اخه کتا ...

اشو یکی از عرفای هندیه که کتاب هاش راجع به شناخت و راهکارهای زندگی و ایناست در کل  ولی اگه از طرف بدی دیدی و خواسته با همچین کتاب پرمفهومی نظرت رو بهش عوض کنی  رو خیلی باور نکن 

اشو یکی از عرفای هندیه که کتاب هاش راجع به شناخت و راهکارهای زندگی و ایناست در کل  ولی اگه از ط ...

ن عزیزم اینو قبلا قرض داده بود انگار ک من اون موقع استقبال نکردم و نخوندمش و بعدا گند زده شد تا الان

ن عزیزم اینو قبلا قرض داده بود انگار ک من اون موقع استقبال نکردم و نخوندمش و بعدا گند زده شد ت ...

خوب پس اگه  کتاب مال قبل ه و خوندتش و بعد گند زده بدون بازهم ادم قابل اعتمادی نیست چون اگه بود مفهوم و درس های کتاب رو تو زندگیش عملی کرده بود گندرو نمیزد

خوب پس اگه  کتاب مال قبل ه و خوندتش و بعد گند زده بدون بازهم ادم قابل اعتمادی نیست چون اگه بود ...

حق با شماس ادم قابل اعتمادی نیس  ولی خیلی جذابه برام ک چی تو اون کله پوکش میگزره