2777
2789

ممنون برام دعا كنيد خاهش ميكنم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

تا ندونیم چیشده دعا نمیکنیم

😁

شوخی

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا نذار آبروی بنده ت بره به حق ستارالعیوبیت  الهی آمین

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

آبروی مومن ارزشش خیلی بالاست و خدا ب حق اسمش برات نگهش داره، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دوستای گلم میشه ی صلوات برای برطرف شدن مشکلم بفرستین،  و از ته دلتون برای همه منتظرا و من دعا کنید ما هم طعم شیرین مادر شدنو بچشیم ☺