2777
2789
عنوان

پاک کردن رنگ حنا

32623 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

وقت یه خیر

برای پاک کردن رنگ حنا این راه حل رو به من دادن

"یه دونه صابون رنده کن با یه کوچولو آب قاطیش کن تا صابون توش حل بشه حالت خمیری بشه بعد بهش یکم اکسیدان اضافه کن تا غلظتش مثل رنگ مو بشه.بعد مثل رنگ بمالید روی مو.نیم تا یک ساعت اگه روی سر باشه هر رنگ تیره ای رو پاک میکنه."

ایا کسی امتحان کرده؟

اکسیدان باید چند درصد باشه ؟

از یه آرایشگر بپرس

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایران نیستم و ارایشگرهای اینجا در مورد حنا اطلاع ندارن برای همین تو گروه گذاشتم که راهنماییم کنید.&n ...

ای جان عزیزم 😍😍

haircare_sogand

gisou_kamandha

این دوتا پیج توی اینستا درباره مو اطلاعات خوبی دارن. ببین میتونی از اونجا کمک بگیری یا نه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

تو همین سایت محلول برای جلوگیری از ریزش مو . کم پشتی و غیره زده بود همه میگفتن موهاشون رنگ حنا نگرفته اما موهای من که تازه در اومده بودن و نازک بودن متاسفانه رنگ حنا گرفته .

دوست دارم موهام و امبره کنم اما میترسم حنا رنگش و خراب کنه 

نه راهی پیدا نکردم فقط دوستی گفت ریموور استفاده کن چون خودش نتیجه گرفته بود اما من چون موهای ضعیفی د ...

صابون و امتحان کردی؟ 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
عزیزم خیلی از این پست میگذره  نه امتحان نکردم ولی با همون حنا رفتم و موهام و هایلایت کردم و بس ...

جدی؟ حنا هندی مشکی گذاشته بودین؟

برام کابوس شده 😔 اشتباهی کردم حنا هندی گذاشتم الان بعد یه سالو خرده ای میگن نمیشه باید کات بشن موهات بعد رنگ یا دکلره کنی.منم چن ماه دیگه عروسیمه.خیلی ذهنمو درگیر کرده

جدی؟ حنا هندی مشکی گذاشته بودین؟ برام کابوس شده 😔 اشتباهی کردم حنا هندی گذاشتم الان بعد یه سالو خر ...

عزیزم یه تیکه کوچولو موی پشتت ک حنا داره رو ببر و دکلره کن بپیچ توی فویل اگه قرمزی پس نداد ینی اکی هست میتونی هر رنگی میخوای بکنی. اگ خودت نمیتونی از ارایشگرت بخواه اینکارو برات بکنه

اگه فقط یکبار حنا مشکی گذاشتی یکسال و نیم پیش ممکنه ک دیگ الان اثرش نباشه بتونی رنگ کنی. ولی اگه چندین بار گذاشتی باید کات شه

دعا کنین منم مادر شم🤰🤱