خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ندارم بابام یه زمانی شغلش این بود وبااون کارخونه دارها کارمیکرد اماهنوزم اونجا معروفه میرم ابعلی ویلامون ازجلوش رد میشم انواع واقسام مدلهای مبل وسرویس خواب روداره حضوری برو ببین ارزش داره وقت بذاری قیمت خوبی برات تموم میشه
وقتی میخوای بری شمال تو دریا شنا😂😂😂ازجاده ی هراز میری برای رفتن به جاده ی هراز میری خ مجاهدین م شهدا ومستقیم میری تا سمت محله ی نیروهوایی میرسی به پل و سمت راست میفتی تو اتوبان و تاته اتوبان میری و ازپارک سرخه حصاررد میشی از بومهن هم ردمیشی میخوری به کارخونه های مبل سازی جاجرود یه دنباست برای خودش سمت چپ جاده کلی مغازه وکارخونه است