سلام ،پسرم تازگیا خیلی عصبی میشه یچیزی و از اسباب بازیاش برمیداره محکم میکوبه زمین و داد میزنه گاهی هم میاره رو صورت من میزنه،ی چیزیم بخواد ندم داد میزنه و باخالت عصبی میخواد ک بدم،این طبیعیه تو این سن اینطوری عصبی باشه بنظرتون؟؟؟؟بچه کسی اینطوریه؟
بله طبیعیه خودتون رو حساس نشون ندین تا این دوره هم بگذره
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر منم اینجوری بود سرشو میکوبید زمین یا دیوار بردم دکتر ک گفت کاملا طبیعیه ولی عکس العمل نشون نده منم بی توجه شدم الان ترک کردهداین عادتو ولی الان بیست ماهشه چیزی بخاد بگم ن لج میکنه جیغ میزنه و منو گاز میگیره تا زیر سه سال اینا طبیعیه