2777
2789
من تهران انجام دادم اصلا مگه رویان شهر دیگه هم هست؟نمیدونستم. اره بچه اولمه طرحی نیست اینجا

رویان اکثر شهرا هست !بله طرح هست تو همه شهرا زوجای زیر ۴۰ سال ک بچه اول میخوان و دوسال بیشتر از عقدشون گذشته شامل طرحن درصورتی ک جنسیت نخوان 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا که اینجوری نبود☹

من امروز روز سوممه .گفته بودن دیشب رابطه داشته باشبم من دیشب مجبور شدم ی طبقه پله برم بالا و رابطه داشتم امروزم یکم تو ماشین نشستم  واقعا دلم درد گرفت همی الانم خودم میدونم درد از رحممه ب نظرت از ای یو ای هس !!؟؟فردا از خونه مادرم میریم خونه خودمون ۴ طبقه باید برم بالا  😟😟😟😞😞

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من امروز روز سوممه .گفته بودن دیشب رابطه داشته باشبم من دیشب مجبور شدم ی طبقه پله برم بالا و رابطه د ...

زیاد حساس نباش منم الان ۸ روز شده ولی منم خونه مامانم پله داره دو روز بعد رفتم اونجا اروم ولی رفتم‌

دردا بخاطر امپول ازادسازی هم هست من قبلنا ۳ ۴ دوره زدم دردای شدیدیم داشتم.

الان دیگه بیخیال شدم امروز کلی تو اشپزخونه کار کردم بخواد بشه میشه به این چیزا نیست

بعدم نگفتن استراحت مطلق که به من گفتن استراحت نسبی و اینکه میتونید کارای روزانه تونو انجام بدین

زیاد حساس نباش منم الان ۸ روز شده ولی منم خونه مامانم پله داره دو روز بعد رفتم اونجا اروم ولی رفتم‌ ...

از ۴ شنبه هیچ کاری نکردم .دست شویی فرنگی رفتم نشاسته خوردم . واینا نمیدونم انشالله ک هردمون مثبت بشیم 

از ۴ شنبه هیچ کاری نکردم .دست شویی فرنگی رفتم نشاسته خوردم . واینا نمیدونم انشالله ک هردمون مثبت بشی ...

حالا من امروز کل گازمو صفحه هاشو ریختم تو حموم شستم😂😂

یکم فعالیت داشته باش به رحمت خون برسه کارای سبک درحد اشپزی اینا هم میتونی انجام بدی سخت نگیر به خودت اینجوری روزا نمیگذره منم چند روز اول زیاد استراحت کردم ولی حوصلم سر رفت

چه تفاهمي😍 من روزِ سوممه دقيقا 

انشالله مثبت بشیم هر دو .هر سه ...

میگم شیاف پروژسترونو واژینال گذاشتین یا مقعدی؟من ۳ روزه مقعدی گذاشتم تازه امروز دیدم نوشته رو بسته با ماژیک ک رکتال یعنی واژینال 

دكترم گفت واژينال يا مقعدي فرقي نداره من خودم مقعدي گذاشتم

ب منم مامای مرکز گف هرکدوم راحتی دارو خونه نوشته واژینال .منم تا الان مقعدی گذاشتم 

به سلامتی ایشالا مثبته همینجا جواب ازمایشتو خبر بده من ۶ تیر انجام دادم شاید پسفردا برم ازمایش

سلام انشالله برات مثبته 

میخوام ساعت هشت برم چشم میام خبر میدم

👧🏼🧒👶
برا من۱۳روز شد ..بی بی گذاشتم خیلی کمرنگ بود 

چه خوب!!۱۳ روز از فردای Iui????من ۱۰ روز گذشته از فردای IUI،که  امروزه و  بی بی گذاشتم منفی شد!!!!!!حتی دوساعت بعدی ی هاله کمرنگ هم نبود!خیای حالم گرفته سد با وجود اینکه شاید زود بوده!!!!!!!!!