الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارو زیاد خوردی پس چرا بعصیها خودشون نزدیکی میکنن به جای تزریق
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
خب من بیمه تکمیلی نداشتم تامین اجتماعی هستیم و اینکه رویان انجام دادم فقط ۷۰۰ تومن پول عملشه بقیه هم ...
منم رویان انجام دادم الان روز سوممه ۱۳۰ دست مزد عمل گرف ۲۲۰ هم باقی چیزا سونو و دارو و ویزییت شد .کلا ۳۵۰
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
البته فک کنم اگه باردار نباشم روز ۱۴ باید پریود بشم دیگه
برا منم نوشته ۱۸ روز دیگه .۱۸ تا هم شفاف داده
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
منم رویان انجام دادم فقط ۷۰۰ عملش بود چجوری واسه شما انقدر کم شد.رویان تهران دیگه؟
نه تهران نه .بچه اولتونه ؟شامل طرح نشدید؟؟