2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دعوتم کرده برا شب

557 بازدید | 47 پست

بچه ها خواهرشوهرم دعوتمون کرده برا شام بریم بیرون (،منم چند وقتیه ک دپرسم بخاطر مشکلم ک بچه دار نمیشم  البته اونا نمیدونن و اصلا حوصله کسی رو ندارم ،فردا هم قراره برم آمپولامو بگیرم سیکل ای وی اف رو شروع کنم ) از اونجاییکه بقیه خواهرشوهرا و مادرشوهرمم دعوت هستن و همشون بچه کوچیک 1 سال و 2 ساله دارن  من دوس ندارم برم ،در ضمن این خواهرشوهرم از همه ی خونواده شوهرم بهتر و مهربونتره و ازش بدی ندیدم ،فقط چون اونجا پر بچه میشه و همهشون بجز من اونجا سرگرم بچه هاشون میشن من غصه میخورم ،،،بخدا از خودم بدم میاد بخوام حسادت کنم ولی دست خودم نیس ،چون همشون بدون استثناء بچه کوچیک دارن من سختم میشه،،بنظرتون برم؟بگم نمیام زشته ؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم .انشالله که خدا بهتون یه بچه ی ناز بده و انشالله که این خلاء با اومدن بچه پر بشه. اگه میدونی اذیت میشی میتونی خیلی محترمانه دعوتشون رو رد کنی. و بعدا براش توضیح بدی که چرا نیومدی. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ب طور غیر مستقیم اشاره ب مشکل من کردن و من وقتی هممون یک جا جمع میشیم دوس ندارم زیاد ب بچه هاشون نگاه کنم ک ی وقت بگن آره حسرت میخوره ،،من ک میرم پیششون مادرشوهرم سریع براشون اسپند دود میکنه ،،بخدا بچه هاشونو دوس دارم ولی دست خودم نیس خیلی غصه میخورم توی جمعایی ک بچه هست اونم چنتا

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
برو بچه هاشون رو نگا میکنی بگو خدا یکی اینجورم از خزانه کرمت به ما بده

صدبار گفتم😐

اتفاقا کوفت اونا میشه الان اونا به تو حسرت میخورن تو شیکو پیک بشین یه کم کمک کن حسابی بخور حالا اونا زهرمارشون میشه انشالله توهم بچه دار میشی به این موقع ها میخندی میگی هی اعصاب خودمو بردم الان کیف کن که بچه دوندگی های خودشو داره

برو ازین روزا که با خیال راحت میتونی سر میز بشینی و غذا بخوری لذت ببر . پسفردا بچه دار میشی نمیفهمی ...

آرزومه اون روزا برام برسه