2777
2789

سرخش کن بزارش تو قابلمه خودش روغن میندازه.روغنشو جم کن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توش روغن مایع بریزم سرخ بشه؟

یذره بنداز ک نسوزن فقط یکم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

میخای روغن بندازه یا همینجوری بزاری روپات؟؟دنبه میخای روغن بندازهراصن نیاز نیس ک روغن بریزی یک استکان اب بریز تو دنبه ها بزار رو شعله کم کمکم اب بخار میشه و روغن میندازع

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

عزیز من دنبه خودش روغنه باز میخوای روغن بزنی؟ اصلا دنبه که سرخ نمیشه عزیزم.مامان من همیشه به این روش درست میکنه.

دنبه رو میزاره رو گاز با شعله پایین خودش اب میشه بعد دنبه های باغی مونده که تقریبا اندازه یه قند شده و رو به قرمزی میزنه رو برمیداره ما بهش میگیم جزغاله بعد با دمپخت یا بریزی تو تخم مرغ خییییلی خوشمزه هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

اگه میخوای روغنش بگیری.وخوب دربیاد.دنبه رو تو ماشین چرخگوشت بریز مثل گوشت چرخ شده.بعد بریز تو قابلمه شعله کم کم اروم روغنش در میاد.فقط نمیدونم باید یه کوچولو اولش اب اضافه بشه یا نه.

ولی اگه برای پات میخوای نباید اب بشه فقط گرم بشه نرم تر بشه بعد تو ظرفی خوب بکوب بعد با خرما زرد چوبه مخلوط کن به پات بزن