2777
2789
عنوان

زود نیست؟؟؟؟!!!!

263 بازدید | 23 پست

سلام دوستان پسر من ۱۷ ماهشه میخوام از پوشک بگیرمش ب نظرتون این سن واسه از پوشک گرفتن خوبه یا زوده لطفا با تجربه ها کمکم کنن ممنونم ازتون

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده به نظرم 

وقتی دوسالش شد شروع کن 

معمولاً بچه هایی که قبل از دوسالگی از پوشک گرفته میشن، دچار شب ادراری میشن.... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فک نکنم حالا حالا ها بخواد حرف بزنه بگه جیش دارم ولی خودم نیم ساعت ب نیم ساعت میبرمش دسشویی 

خونه رو کثیف کرده الان سه روزه پوشکش نمیکنم ینی بازم آموزشو قطع کنم حالا ک کثیف شده فرشا

من گرفتم وهمه گفتن نگیر ولی مصمم بودم بعد پشیمون شدم خیلی زود بود بعد دو سالو نیمگی بهتر متوجه میشن .البته هر بچه ای با هم فرق دارن یکی راحت گرفته میشه یکی نه .پسر من اذیتم کرد به همه میگم دیرتر بگیرن 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
من گرفتم وهمه گفتن نگیر ولی مصمم بودم بعد پشیمون شدم خیلی زود بود بعد دو سالو نیمگی بهتر متوجه میشن ...

دو سال و‌نیم دیگه خیلی بزرگه که تا اون موقع پوشکش کنم!زشته ب نظر من

از آلان شب ها پوشکش نکن زیرش زیر انداز بنداز بعد یه مدت روز ها یه ساعت مثلا کم کم زیادش کن هی پاش رو هم بگیر مامان من از شش ماهی شروع کرد ابجیمو

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃