2777
2789
عنوان

اومدم ثواب کنم کباب شدم.فان😂😭😜

1488 بازدید | 20 پست

رفتم در مغازه خرید کنم با ماشین بودم دیدم یه پیرزن دست تکون میده که سوارم کن و گریه میکرد دلم سوخت گفتم گرمه ببینم چی شده گفتم امدم از خونه بیرون راهم رو گم کردم فقط میدونم خونم کنار یه مسجده گفتم بشین توماشین میریم پیدا میکنیم دهنش خشک شده بود گفتم بیا یکم اب بخور شماره بچه هاتو بده بهشون زنگ بزنم گفت شماره ای ندارم اصلا موبایل ندارم یکساعت در مسجدا بردمش میگفت نه و تو ماشین جییییغ که گم شد گمنام شدم خدایا منو بکش هی گفتم نترس پیدا میکنیم خونتو گفتم پدرسگ بی حیا اگه میشد تا الان شده بود😒گفتم پیره الان گیج و عصبانیه گفتم میخوای ببرمت کلانتری شاید بچه ها اونجا خبر داده باشن چشم تون روز بد نبینه نمیدونم از کجا قدرت اورد شروع کرد به زدن من که مگه من دزدم وفحشای رکیک منم بهت زده نگاهش میکردم گفت بذارتم در مغازه ای تا بیان پیدام کنن منم از یه طرف از درد گریم گرفته بود از یه طرف خنده امدم خونه شوهرم میگه تاتوباشی نخواب ثواب کنی😂😭

پ.ن:عادت دارم پیرمرد پیرزن یا زن حامله ای ببینم سوار میکنم میرسونم خصوصا گرم باشه یا سرما و بارون😫

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

چقدر غلط املایی داره ببخشید حالم عجیبه هم گریه میکنم هم خندم میگیره😁

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه کمک نکن😁

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

منم بیا بدزد 

میخام برم بیرون گررررمه🤣🤣🤣🤣

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
کار تو که درست بوده دمت گرم  فقط اون پیرزنه فازش چی بود 😂😂😂 لابد آلزایمر داره فکر کرده دزدی ...

نمیدونم گیر داده بود دست بکن زیر بغلم ببین چه عرقی کردم😷 گفتم میدونم عرق کردی گرمه میگفت خدایا آدم گرفتار دست آدمیزاد نکن یه دست زیر بغل من نمیکنه😂😣

چند وقت پیشا منم رفته بودم امام زاده ایی یه پیرزن گم شده بود نشوندمش اب دادمو حواسم بهش بود کفتم اسمتون چیه رفتم گفتم توحیاط امام زاده اعلام کردن دختراش اومدن وای پیرزنه چقدر فحشم داد که چرااسممو گفتی ابرومو بردی همه اینجا اسممو فهمیدن.

☹☹چقدر به زبون خودش فحشم داد

آی زده😂😂

اره دستاش استخوونی سرم درد گرفته😭

[QUOTE=96085822]آخر چیکارش کردی[/QUOTEتو

پیادش کردم در یه سوپری

نمیدونم گیر داده بود دست بکن زیر بغلم ببین چه عرقی کردم😷 گفتم میدونم عرق کردی گرمه میگفت خدایا آدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا 

طفلی تو

چند وقت پیشا منم رفته بودم امام زاده ایی یه پیرزن گم شده بود نشوندمش اب دادمو حواسم بهش بود کفتم اسم ...

منم خیلی فحش خوردم☹