2777
2789
عنوان

🍨داستانِ یک بستنی🍧

206 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. قضیه از این قراره که دختر من عاااشق اسمارتیز هست ولی من زیاد براش نمی خرم به خاطر جریانات ضررش و اینا. بعدِ مدتها که دخترم سعی کرد کارهای خوب بکنه یه بستنی اسمارتیزی براش به عنوان جایزه خریدیم. بعد هِی این بچه به بستنی گاز زد دریغ از یه دونه اسمارتیز!!! در نهایت با کالبد شکافیِ بستنی به این نتیجه رسیدیم که کلاً حاویِ اسمارتیز نیست!

در حالی که هم عکسِ روی جلدش چیزی غیر از این میگه هم محتویات تشکیل دهنده بستنی که پشت بسته درج شده!

خییییلییی حرصم گرفت! خجالت نمی کشن؟؟؟؟؟😡 بحثِ قیمتش نیست چون ارزشی نداره واقعاً! اینکه گوشهایِ مشتری رو مخملی تصور می کنن زشته!!!

دروغگو_نباشیم!#  

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تو یه تاپیک دیدم شما ست مانتو وپیرهن دخترونه گفتین که دوختین دوستیمو قبول میکنین سوال ...

قبول کردم عزیزم

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.