2777
2789
عنوان

رابطه با دوستان

119 بازدید | 16 پست

خانوما درباره نوع ارتباط گرفتن بچه هابا اطرافیان چه توصیه هایی دارین؟دخترم تک فرزنده امسال میره کلاس اول،احساس میکنم تو ارتباط با بچه ها خیلی کم میاره خجالتی نیستا ولی موقع اختلاف نظر یا دلخوریها و... نمیدونه چکار کنه اگه نکته و راهکار دارین بگین ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بدید چطور می تونه  بدون اینکه ب خودش یا دیگران آسیب برسونه ،  حرف شو  درست بیان کنه 

روی اعتماد بنفس ش کار کنید 

خیلی اثر داره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب چطوری؟راهکار بدین

1) میتونید کتاب های در این رابطه رو بخونید

2) بچه ها اغلب ب بزرگترهاشون نگاه میکنن و ازشون یاد میگیرن  ک چطور می تونن  خوب و قشنگ صحبت کنن ؛  پس باید خودمون هم تغییر کنیم

3)  اگر هنوز عروسک بازی میکنه و علاقه داره ؛ میتونید موقع بازی کردن  یادش بدید  ک اگر کسی رو ناراحت کرد  باید چطوری  دلجویی کنه  یا  وقتی خودش از چیزی ناراحت شد ، چطور  احساس شو بیان کنه

4) وقتی کار مثبت و موثری انجام میده ؛  تشویق ش کنید و  ( ب اندازه ) بهش بال و پر بدید  تا  اعتماد بنفس ش بالا بره

5)  القاب خوب بهش بدید ( در موقعیت های مناسب ، نه جاهای بی ربط ک متوجه ساختگی بودن حرفهاتون بشه ) 

تو دختر با اراده ای هستی !  تو توان مندی !  تو با اعتماد بنفسی !  تو خود ساخته و باهوشی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ممنون از اینکه وقت گذاشتی،کتاب هم اگه میشناسی معرفی کن 💖

اختیار دارید 🌹

من بچه ندارم ، کتابی تو این زمینه نمیشناسم

و الا حتما معرفی میکردم 

میتونید از مشاور مدرسه شونم راهنمایی بگیرید البته