2821
2789
عنوان

امروز واقعا از استرس نخوابیدم....

91 بازدید | 7 پست

سلام. خواهرم امروز کنکور داشت. همه ش استرس داشتم ...خواب نمونن. سر وقت برسن . خواهرم حالش بد نشه ... ساعت واسه ۷ گذاشته بودم . ناخودآگاه ۵.۵ بیدار شدم دیگه خوابم نبرد  

دیرم خوابیدم الان بی حالم چشام داره بسته میشه ولی از فکر و خیال خوابم نمیاد . همه ش فکر میکنم الان سر جلسه شرایطش چطوره ....

قران و زیارت عاشورا خوندم ....

خواستم ازتون خواهش کنم نفری یه صلوات واسه موفقیت خواهرم و بقیه ی بچه کنکوری ها بفرستید .

ممنونم...

ما کنکوری نداریم  بین اطرافیان

ولی  واقعیت ش  من  چون یاد حال خودم و کنکورم میوفتادم

صبح کلی دعاشون کردم و صلوات فرستادم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واویلا شما اینجوری استرس داشتی خودش چی کشیده پس  ان شا.. ک موفق باشه مزد زحماتشو بگیرا

خواهرم خیلی مظلومه . تو خودش میریزه . سال دومشه . دلم نمیاد جوونیش و تو اتاق و تنهایی سر کنه. 

انیدوارم نتیجه ش خوب باشه . 

ممنونم دوست عزیز 

منم موقع کنکور برادرم همینطور بودم اصلاً از فکر و خیال همش تهوع داشتم ولی موقع کنکور خودم اصلاً استرس نداشتم. فکر کنم رمز موفقیتم هم همین بود😊

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

شما که خوبه من دوشبه نخوابیدم الان هم به زور نفس میکشم با قرص زنده ام وگرنه خدا میدونه چی میشد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز