2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم قهرم شوهرم میخاد اشتیمون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 22 پست

سلام دوست عزیز تجربه من اینه که اگه اومدن قشنگ احوال پرسی کن و جلوی شوهرت خودتو خوب نشون بده بزار شوهرت بفهمه تو کاری نکردی بعدا تو عروسی هم نمیان زشت میشه جلوی دوست و آشنا 

وبه شوهرت بگو بیان ولی زیاد دخالت نکنن 

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
ز سبکیشونه بعد اون همه حزف ک من بهشون زدم بازم میخان پاشن بیان 

وای خدا رحم کنه بهشون....

دلم سوخت به خدا 

عزیزم با این کارا از جشم شوهرت نیفتی ببین کی گفتم

زن یعنی لطافت ،متانت،مهربونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم به شوهرم نیان شوهرمم گفت بخدا تو خونه گفتم نیاین خودمون دوتا میخایم بریم میگفت قهر کرپن ک اره ب ...

خب اگه اومدن و نظری دادن راجع به خریدا ناراحت نمیشی ؟مودبانه نظرشون رو رد کن اگه نخواستی دعوا نکن باهاشون که از چشم شوهرت تو مسبب دعوا نباشی

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
زشته تو عقد دعوا و بحث  تو هم سياست به خوج ميدادي و سكوت ميكردي و خودتو كنترل ميكردي بعداً زير ...

اولاش بخدا خیلی خوب باهاشون راه میومدم اینقد تیکه میپروندن هیچی نمیگفتم ولی دیدم ن دارن سوارم میشن شدم مث خودشون الان توقع ندارن یه حرفی ک میزنن جوابشم بشنون خواهر شوهرم خیلی حسوده شوهر خودشو انداخته دور چسبیده به شوهر من میره لباس بخره شوهرمم پیش منه تماس تصویری میگیره برای شوهر من از عمد ک نظر بده در مورد لباساش اخه بگو ب شوهر من چه زنگ شوهرت بزن 

ای قربون دهنت  یه طرفه نمیشه قاضی رفت

اخه حرفش منو یاد یکی از عروسای  فامیل انداخت....همش از خانواده شوهرش توقعای بیجا داشت و قهر میکرد و الانم که پسرشونو نمیذاره ببینن...بیچاره مامانش اینقد غصه میخوره...جالبه عروس هم فامیله و اینجور کرده

البته من که استارتر رو نمیشناسم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
اخه حرفش منو یاد یکی از عروسای  فامیل انداخت....همش از خانواده شوهرش توقعای بیجا داشت و قهر میک ...

اره زیاذن اینطور عروسا همونطور که قوم شوهر بد زیاده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اخه حرفش منو یاد یکی از عروسای  فامیل انداخت....همش از خانواده شوهرش توقعای بیجا داشت و قهر میک ...

بخدا من اگه یه درصد بگم مامانت فلان یا بسان همیشه هم بهش میگم ک احترام مادر و پدر واجبه اتفاقا خودشم خیلی مامانیه اصلا اینجورم نیس ک من بخام رو برگردونه از خونوادش ولی حالا هر چی من شل گرفتم اینا فک کردن من بلد نیسم یا از پس زندگی بر نمیام میان دحالتای بیجا میکنن مثلا برای انتخاب اتلیه لازمه یه عده ای ادم پاشیم بریم تو اتلیه از کوچیک و بزرگ پا میشن میان در صورتی ک مامان من میگه من نمیام اصلا من خودمون میکشم مامانم برای یه خرید پامیشه میاد میگه دوس ندارم خونواده شوهرت بعد اذیتت کنن بگن اره مامانشو برد مارو نبرد