مرد همسایمون متاهله امروز بعدازظهر بهم پیشنهاد دوستی داد من اصلا ظاهر جلفی ندارم چادری هم هستم ولی تنها زندگی می کنم خیلی ناراحت شدم خییییییییلی از ناراحتی خوابم نمیبره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی شب از سرکار میومدم ساعت۷غروب تاریک بود هوا تو ی کوچه میرفتم هیچکس نبود و تاریک یهو احساس کردم کسی پشت سرم داره میاد من قدمامو تند میکردم اون تندتر از ترس نمیتونستم برگردم نگاهم کنم بدون این که نگاه کنم فرار کردم اونم پشت سرم می دویید اومد از پشت منو سفت گرفته بود و خودشو به من میمالید انقد جیغ زدم داشتم از حال میرفتم هیچکسم تو کوچه نبود انقد منو محکم گرفته بود نمیتونستم تکون بخودم بزور خودمو رسونوم به در یه خونه از زیر دستو پاش در زدم اون فرار کرد تا چندماه هرشب کابوس میدیدم انقد نفرینش میکنم تا خدا شر ناموسش بیاره.هنوزم بعد چندماه صدای پا پشت سرم میاد پاهام سیت میشن انگار از ترس نمیتونم راه برم
عشقم ربطی به ظاهرت نداره من مانتویی هستم و چندسال مجردی تنها زندگی کردم و هیچوقت کسی بهم پیشنهادی نداد چون مرد مریض تو طبقه ای که بودم نبود رو به روییم هم یه خانوم بود با دو تا دختراش منم اکثرا خونه بودم از شانست یه مرد مریض تو ساختمونه که مطمئن باش پوشیه هم داشتی چون تنها هستی یه چیزی میگفت ببینه میگیره یا نه سری بعدم بگو آقای فلانی صداتون رو ضبط کردم یه بار دیگه مزاحمم بشید میرم پیش همسرتون