2777
2789

من تو یه برهه ای بارداریم همینجور دستمال کنارم بود اب دهنمو خالی میکردم. یکسره همین وضع بودم.خیلی بد بود.توبارداری قبلیمم که انداختم تهوع داشتم یمقدار وهمینجور دستمال پشت دستمال اب دهنم سرازیر یود.اونم هنوز ۵هفته نشده.

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزن فداتشم بی بی چک 

اگرم داره اتفاقی میوفته با این استرس نمیشه ...

الان زوده 16 روز بعد  آمپول بزن انشاالله خبر خوش بدی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

الان منم خیلی میترسم که نکنه باردار باشم اونم‌باهیچی. خدا نکنه باشم.۹ماه پیش یه سقط داشتم.خدایا به همه منتظرا بچه سالم وصالح بده.بچه های منم عاقبت بخیر کن من دیگه بچه‌نمیخام.خدایا شکرت

نظر منو بخوای میگم بزن به در بیخیالی برو بیرون واسه خودت بچرخ کیف کن.به بچه هم فکر نکن همچین ۷ودش میاد تو زندگیت دستو پاتو میبنده که نمیفهمی کی شد.

اخه علایم پریودیمم دارم

پس انشاالله خبری هست ...❤🌷

یکم صبوری کن یه وقت توی ذوقت نخوره عزیز

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اخه علایم پریودی دارم

علائم بارداری وپری شبیهن.وتو هرکسی متفاوت. من ۳ماه اقدام بودم که از تفاوت حالاتم بعد چندروز فهمیدم. تواین یکی هم که خیلی زود به پریودیم‌نرسیده ویارم شروع شد