2777
2789

عشقا رمان من تو او دیگری رو گذاشتم تو سایتم برید دانلود کنید برام نظر بزارید        

http://bia2roman1.ir/man-to-oo-digari/

اینم خلاصشه :::

ارمیتا :برای کی؟ افسانه :خوب برای …بابا …تو چیکار داری… ارمیتا :بیچاره داری کلفتیشونو میکنی؟ افسانه :بیچاره سرماخورده …خوب ما همسایشونیم …تازه مرصادم که دیگه غریبه نیست …دوستمه …. ارمیتا ماتش برد …تمام خوبی اش این بود که در هیچ شرایطی دروغ نمیگفت همانی رو میگفت که مطمئنا به وقوع می پیوست … با حرص گفت :تو از گشنگی بمیری برای خودت عذا درست نمیکنی حالا برای اون نره غول بی شاخ و دم اشپزی میکنی؟ تو این چند وقت که مامان اینا نیستن زورت میومد یه لقمه غذا جلوی ادم بذاری اونم با کلی منت …حالا اینقدر بااون نره خر صمیمی شدی؟

پایانش ک باز و تلخ نیست؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.