اگه اشپزخونتون2یا3دیواردرازداره که کلشوکابینت بزنیوکمبودکابینت نداشته باشی خوبه.البته من دوس ندارم که همه ظرفشویی یااجاق روببینن که یاظرف کثیف توش هست یامن چی دارم میپزم
من اصلا مدل جزیره رو دوس ندارم مگر اینکه خونه بزرگی داشته باشم و کنارش یه مطبخ باشه خخخخخخخخخخخ
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!...
خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
دور تار انواع مدل های کابینت، جادار سینک هم سری اون کابینت ها،وسط میز شیشه ای خوشگل فکر کنم با پایه های سنگی کنارش اجاق وجود و.... وزیر جزیرشو سنگ کار کرده حالت فرش،زم داداشم با اینکه مذهبی ومقیده خیلی راحته جلو مهمون تو اشپزخونش البته مبل هاشو دورتر از آشپزخونه چیده،
ممنون از جوابتون من میخواستم ببینم با توجه به این که دهنه اشپزخونم 5 هستش جزیره جالب میشه اخه ادم نمیدونه تو عکس های ژورنالی فضا چقدر هست کل اشپزخونه من 20 متر
خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.
سلام عزیزم ، ابعاد آشپزخانه ی ما سه در چهار بود. جزیره کردم و خیلی راضیم. البته قبلش مثل شما خیلی وسواس داشتم . آشپزخانه ما ،دوتا دیوار بیشتر هم نداشت. کابینتی های کمدی قدی بکار ببر و همچنين اکسسوری سوپر مارکتی که فضای بیشتری بهت بدن